Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fyfhffgdr

Smutno mi....

Polecane posty

Gość fyfhffgdr

Witajcie ! Mam taki problem, jestem ładna, rozniosła się plotka, wśród znajomych mi osób - głownie facetów, że jestem prostytutka nie wiem z skąd takie podejście, nie prowadzę rozwiązłego życia, mam wartości i zasady, wierzę w Boga. Panowie dlaczego wymyślacie takie bajki na niekorzyść drugiej osoby, zwłaszcza że nie jest dla was w żadnym stopniu szkodliwa. Co o tym sądzicie ?

Gość fyfhffgdr
123321456654 tak domyślam się kto to powiedział, jeden z moich znajomych, chciał mnie na jeden raz i mu nie wyszło, ok mówicie przejdzie, ale to już trwa podobno rok, teraz wiem czemu inni mnie tak a nie inaczej traktują, krzywo patrzą, jestem załamana :(

Gość fyfhffgdr
Zawsze starałam się być w porządku dla innych, dla świata... czasami wszystko jest bardzo niesprawiedliwe.

Gość fyfhffgdr
Panowie wypowiedzcie sie dlaczego porzadne dziewczyny nazywacie prostytutkami ? sprawia wam to przyjemnosc raniąc druga osobę ?

Gość andie
współczuję ci...

Gość fyfhffgdr
hmm... i wlasnie widac jakimi jestescie ludzmi, ale na szczescie 20 % facetów jest normalna, potrafi kochac i ma zasady, wartosci takze i moralne.