Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcepoczucpenisa

jeszcze dziewica

Polecane posty

Gość chcepoczucpenisa

Witam. Mam 18 lat. Jak do tej pory mialam tylko 2 chlopakow i z zadnym nie uprawialam seksu. Obecnie jestem sama lecz mam co raz wieksza ochote na posmakowanie fizycznej milosci. Mysle o tym caly czas. Co robic? z gory dzieki za odp. :)

Gość girll 92
mam tak samo jak Ty.. 3 dni temu chlopak wlozyl mi jeden raz penisa w pochwe (tylko 1 dlatego ze nie mielismy zabezpieczenia) a ja boje sie ze jetsem w ciazy, wytrysku nie bylo

Gość chcepoczucpenisa
tylko ze ja ani razu jeszcze nie probowalam... a chce tego bardzo tylko poki co nie mam 2 polowki...

Gość andie
nie ma cio się spieszyć 1 raz z reguły bywa dla dziewczyny rozczarowaniem bo... boli jeszcze zalezy od tego jak facet do tego podejdzie skoro jeszcze go nie masz, to nie ma co o takich sprawach za długo myśleć na wszystko przychodzi odpowiednia pora, a dziewictwo można stracić tylko raz, więc poczekaj na kogoś godnego tego

Gość taaaa
Rozumiem Cie, tez kiedys przez to przechodzilam ale moge Ci poradzic tylko jedno...nie spiesz sie z tym, znajdz ta wlasciwa osobe, poznajcie sie blizej, spedzajcie ze soba duzo czasu ale nie decyduj sie na seks z byle kim kogo ledwo znasz tylko dla zabawy. Tez chcialam tak zrobic ale ba szczescie tego nie zrobilam i ciesze sie bardzo bo potem doszlo do zblizenia z moim obecnym chlopakiem i jestem pewna ze seks z milosci duzo lepiej smakuje niz taki przypadkowy. Przemysl to, potem mozesz zalowac:) hmm a tak poza tym mozesz sie pobawic sama jak bardzo chcesz przyjemnosci:P Chociaz wiadomo ze lepiej miec faceta no ale czekaj na tego jedynego cierpliwie:)

Gość 1233214566542222222221222
ja stracilam dziewictwo w wieku 23 lat i nie zaluje. bylam swiadomoa i wiedzialam czego chce i bylo cudnie. nie zaluje ze nie zrobilam tego wczesniej. zrobilam to w odpowiednim czasie.

Gość taaaa
a co do bolu to nie koniecznie, tym sie nie ma co przejmowac. Ja przejmowalam sie az za bardzo a wogole nie bolalo, bylo cudownie bo z osoba ktora Kochalam i nadal Kocham oczywiscie:)

Gość chcepoczucpenisa
andie- wiem wiem chce to przezyc z kims wyjatkowym. moi byli chlopacy nalegali ale po prostu nie czulam jeszcze takiej potrzeby a teraz gdy jestem sama po prostu nie moge przestac myslec o bliskosci, czulosci i seksie. na sile chlopaka szukac nie zamierzam. tylko te fantazje itw. jak z tym walczyc?

Gość PytającąNiepewna1
oj ta tez dlugo mialam taka ochote jak Ty, ale chyba mialam gorzej bo w ieku lat 15 posmakowalam seksu, a pozniej 4 lata wstrzmiezliwosci ;p na szczescie tera zpojaiwl sie ktos odpowiedni z kim chce to zrobic

Gość chcepoczucpenisa
ksiazki czytam, na basen nie chodze ale za to jezdze rowerem, opiekuje sie dziecmi sasiadki, spotykam sie z przyjaciolmi itp., a mimo to te glupie nieprzyzwoite mysli... ach... nie wiem co z tym zrobic bo na dluzsza mete tak nie wytrzymam. ale dzieki za wszystkie rady :)B

Gość andie
to dobrze że tak do tego podchodzisz a co zrobić by nie myśleć?? cięzko będzie, bo jak już coś zaprząta głowę to nie prędko chce z niej wypaść... kombinuj z wyjściami z koleżankami, czytaj książki dla zabicia czasu, choć pewnie nie wiele się to nada:)