Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość time to face the truth

utylam- prosze o rady

Polecane posty

Mam 22 lata i zawsze bardzo dbalam o siebie, jadlam tylko diskokaloryczne potrawy i zwykle moja waga wynosila od 48 do 52 kg przy wzroscie 163. Od mniej wiecej roku zaczelam jesc wiecej. Z gory mowie, ze nie jem fast foodow czy ciast bo zaraz zostane o to posadzona. Ale jem chleb, makaron, jaja, slodkie jogurty itp, ktorych wczesniej nie tykalam. Dzis pierwszy raz od dluzszego czasu stanelam na wadze... 65 kg:( Jestem zalamana. Jak moglam do tego dopuscic? Jaka diete proponujecie, jakie macie rady?

Gość weselnie sierpniowo
south beach ogranicz weglowodany poczytaj o tej diecie jedyna ktora nie wyrzadza krzywdy dajac szybkie efekty

skoro utrzymywalas wage przy poprzednich nawykach wroc do nich i waga tez wroci

Spasłaś się. Zacznij ćwiczyć bieganie lub sporty walki (boks, kickboxing lub wrestling).

dzieki m a d z, tluszcz rzucil mi sie na mozg i sama nie moglam na to wpasc

Gość weselnie sierpniowo
to zly pomysl nabierze masy, ale kurcze jadlas normalne rzeczy i tyle przytylas? siedzialas przez dlugi czas w domu czy jak?

Dokladnie- spaslam sie:( Az zal patrzec na stare zdjecia... Dobrze, ze studiuje w innym miescie bo wstyd byloby pokazac sie znajomym. A czy jazda na rowerku stacjonarnym pomoze, oczywiscie w polaczeniu z dieta? Ile czasu w ciagu dnia poswiecic na cwiczenia?

Gość powinnaś jeść to wszystko
czego wcześniej nie jadłaś ale w mniejszych ilościach i zacząć ćwiczyć, nie eliminuj tego z diety bo węglowodany są potrzebne, dltego dopadł cie efekt jojo

To o mozgu to podszyw oczywiscie Chyba dlatego tyle mi przybylo, ze wczesniej naprawde bardzo rygorystycznie dbalam o diete: owoce, warzywa, chuda rybka i tyle.