Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość savarin

Sposób na faceta:)

Polecane posty

Gość savarin

Liczę na rzetelną pomoc ze strony kobitek. Jak sprawić,żeby facet stał się bardziej uczuciowy,mój(no jeszcze nie do końca mój:)) rzadko mówi mi coś miłego,twierdzi,że w realu woli czarować.

badz intrygujaca,zaskakujaca,tajemnicza....wtedy na pewno zacznie sie Toba interesowac

Gość rozsądny
to chyba dobrze, że nie pierdzieli głupot przez neta i zostawia sobie to na bliższy kontakt.

Gość Wolvfram
przywiązać do kaloryfera i wałkiem do ciasta napierdalać po głowie aby zrozumiał do czego służy wałek i że musi się jeszcze nauczyć trafiać do sracza w pozycji stojącej :)

Gość savarin
Ale rzadko się widujemy,a my kobitki lubimy komplementy:) Szalejemy ze szczęścia wtedy:)

savarin , podeślij od czasu do czasu milego smska,czasem zwariowanego maila,zagadaj na gg,kuś,intryguj......,badz dla niego zagadka,pokazuj ze dobrze ci z sama soba....oczywiście jeżeli chodzi o ten kontakt,nie rób tego nachalnie,bo efekt bedzie odwrotny i facet zwieje...:)

Gość savarin
Odnowiliśmy kontakt rok temu,a znamy się już z 9 lat ;D Byłam jego pierwszą miłością no i chyba wiadomo o co chodzi...:)

Gość savarin
kuś,intryguj...->>ale jak???:)

napisz smska w stylu"wlasnie kupuje seksownw bielizne,mam ogromna ochote zebys mnie z niej rozebral.......,daleko jestes....???",wiem ,ze to moze wydawac sie dziwne ale w taki sposob rozbudzasz wyobraxnie faceta....

Gość savarin
Mówiąc szczerze boję się,że takim tekstem go tylko zraże do siebie. On jest bardzo nieśmiały w stosunku do mnie.Rok temu odnowiliśmy znajomość,ale dopiero od miesiąca mam wrażenie że zaczął nabierać do mnie zaufania i zaczyna traktować mnie poważnie...

Gość savarin
A może są jakieś sposoby na kuszenie faceta w trochę grzeczniejszy sposób:)

umów sie z nim na wieczor,ale niczego nie zdradzaj....przygotuj malutki stoliczek ,dwa krzeselka,swieczki dookola ,dwie lampki,butelka wina ,Ty w wieczorowej sukni ...... i tylko Ty i On.....zaskocz go tak odswietnym spotkaniem,reszta to juz wasza inwencja...

Gość savarin
Łatwo powiedzieć,trudniej wykonać:) Mam dopiero 20 lat:)

Gość savarin
A poza tym przez tyle lat działaliśmy na zasadzie: "jak pies z kotem" i ciężko teraz to zmienić:)