Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdallllennna5487

związek bez miłości? spróbować?

Polecane posty

Gość magdallllennna5487

od dawna jestem sama, poznaje nowych facetów, ale zawsze kończy się tak samo - nic z tego nie wychodzi. Mam jednak przyjeciala, wie o mnie wszystko - co lubie, czego nie lubie, czego się boję, co poprawia mi humor itd. Świetnie się dogadujemy, właściwie to rozumiemy się bez słów. Czuje że on by chciał czegoś więcej, gdym mu tylko na to pozwoliła. Ja jednak traktuje go jak brata, nie wyobrażąm sobie żebyśmy mogli byc parą. Z drugiej jednak strony moze nie potrzebnie szukam miłości skoro mam kogoś takiego na wyciągnięcie ręki, moze miłośc przyjdzie poźniej.... Nie wiem....

Gość lamammamia!!!!!
Widze, ze desperacja i gigantyczny strach przed samotnoscia Toba wladaja :) To najgorsi doradcy wiesz?

Gość undofen
Hm... wydaje mi się że czekasz żeby ktoś za ciebie podjął decyzję czy byc z nim czy nie. To sama musisz to zrobic.

Gość jeśli traktujesz go jak
brata i liczysz na to że uczucie przyjdzie poźniej to czasem możesz się zaczekać ;)

oo..a ta tu znowu z tym samym. Nikt ci nie odpisuje, bo co maja napisac? Jestes zalosnie desperacko zdesperowanie zdesperowana..wyluzuj troche..ze wszystkim..powoli..spokojnie..nie zakladaj pietnastu topikow na kafe, bo to ci w niczym nie pomoze. just calm down