Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuusta

Nienawidzę PLUS GSM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość juuuuusta

Kiedyś jak byłam w Erze,to uważałam,że Plus jest najlepszy spośród Ery i Orange.Ale Plus gra teraz tak nie fair,że aż się we mnie gotuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Choćby mi przy następnym przedłużeniu umowy dawali 1 mln minut extra,i tak u nich nie zostanę!!!!!!!!! Tymczasem muszę się 2 lata męczyć:O

Gość juuuuusta
Niedawno kończyła mi się umowa,i pani zadzwoniła z plus-a,dała mi super ofertę.Po negocjacjach stanęło na 210min przez pół roku,potem zostaje 140min i 25min extra do samego plus-a. Aha-i telefon za 1 zł z klapką,taki jak chciałam. Byłam zadowolona do czasu jak przyszedł 1.rachunek.Okazało się,że w tym nowym abonamencie te minuty nie są wymienne na sms-y!!Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam😡Dostałam rachunek 112zł,kiedy zawsze mieściłam się w 40zł:OReklamacji oczywiście nie uznali,bo skoro podpisałam umowę,tzn.że przeczytałam ją:OTak,moja wina,że nie przeczytałam,ale jak oni przysyłają kuriera i mam to wszystko przy nim czytać?:OUważam,że ta babka która mnie "gorąco namawiała" powinna mnie o tym poinformować!😠Tym bardziej,że na pewno widzieli że ja b.dużo sms-ów puszczam.Uważam że to istotna informacja,bo ja nie wiedziałam,że w ogóle są abonamenty z niewymiennymi minutami.

Gość za niewiedze sie placi
nie wiedziałaś?:classic_cool:

Gość srelemoreleee
logiczne ,ze musisz czytac umowe....no i wiadomo o takie konkrety TRZEBA PYTAC!