Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba świnia na schab

Dużo dziż zdjadłam??

Polecane posty

trochę twarożku pół miski zupy kalafiorowej bez makaronu ani ryżu 3 małe batoniki musli (3 x 100kcal) duża paczka czipsów ( :( )

Gość ji8
nieduzo ale niezdrowo :P

do tego dużo wody, jakieś 3 litry.

brak silnej woli a pokusa w szafce :(

powiedziec ci co ja dzis zjadłam? :D płatki z mlekiem, herbata, płatki czekoladowe na sucho, talerz zupy jarzynowej, ziemniaczki z mizerią i mielonym, lody, na kolacje parówki i 3 kromki chleba. A i paluszki rybne. I do tego duuuzo dobrze słodzonej herbaty truskawkowej. I chooy :D

ile to może być kcal??

wszystko byłoby ok gdyby nie te cholerne chipsy :(

Gość ji8
nieprawda, bez chipsow i tak nie za dobrze, bo batoniki musli to tez cukier i zadnych wartosci odzywczych a jedyne pol talerza zupy to za malo jak na dorosla osobe no i twarozek, no za malo

no akurat nie jestem dorosla bo mam 15 lat :P

Gość wredna zołzaaaaaaaaaaaaaa
gdyby nie te chipsy to było by okey ale,nie martw się ja też dzisiaj pokusiłam się o 5 ciasteczek zbożowych i jestem zła na siebie:P:P

Jak nie jadasz chipsów, to nic się nie stało. Ja nie jem w ogóle i jak czasem trafię, to zjem parę i to nie grzech :) Ja dzisiaj zjadłam kromkę chleba z dżemem na śniadanie, trzy kromki z pomidorem na kolację i kawa, także ci zazdroszczę bo ja dzisiaj sobie nie pojadłam :D Ile wazysz/ile masz wzrostu?

ale to nie było parę chipsow tylko jedna wielka paczka :(

Gość ji8
oj kicha, dorastasz i powinnas miec rozsadna diete a czy w tym wieku nie potrzebujesz wiecej kalorii niz dorsly-nierosnacy? (ale na pewno nie z chipsow i batonikow musli :P )

Gość aja dziś zjadłam
jogurt naturalny + porcję płatków (taka jednorazowa saszetka) -twaróg, kefir, maly danonek jestem od poniedziałku na diecie, zrezygnowałam na razie z chleba i słodyczy

15 lat? :D ja wtedy co tydzień miałam dużą pizzę i domowe hamburgery co drugi dzień i wcale się nie przejmowałam. I co z tego, że cała paczka? ja też czasami mam takie napady na np orzeszki ziemne, solone, a są bardzo niezdrowe. Naprawdę potrzebujesz wyrzeczeń, czy tylko ty tak sądzisz i sobie odmawiasz przyjemności niepotrzebnie? ;)

Gość bajabongo hej 1234
Strasznie. Ja tylko kawałek chleba. Mam 50 kg ale gruby brzuch i chce sie go pozbyc

krwawa_marry a kiedy zaczełas sie przejmowac? Pytam z czystej ciekawosci, bo zastanawiam sie czy juz powinnam zacząc :P

Ja się w ogóle nie przejmuję i nadal nie odmawiam sobie tych niezdrowych przyjemności :O Ogólnie to ja uwielbiam jeść, to dlaczego mam sobie jakieś wyrzeczenia robić?

a ile masz wzrostu i ile waga ci pokazuje? :) Mi 171 i 53 kg, a wpieprzam jak opętana.

170 i 55 kg i też się chyba nie czuję z tym jedzeniem :D Dzisiaj sobie mało pojadłam i jestem zła, ale byłam cały dzień poza domem i nie dało rady podgryzać :D Ja się czuję szczupło, jak na razie :P

Gość ???????
To nie jedż i nie jęcz

Gość zero w sam raz
ja zjadulam 10 jajek

Gość trzeba było poczekać
ja zjadłam dziś: o 14:00 1 biszkopta (pierwsze danie) i maleńki batonik kokosowy oblany czekoladą ok 15:00 2 kanapki z pomidorem i ogórkiem o 17:00 pół talerza rosołu ok 19:00 kilka słonych orzeszków Ogólnie zjadam pierdoły (słodycze, owoc, jogurt), nie lubię ciepłych posiłków, a gdy jem to dlatego bo muszę. Gdyby nie słodycze chyba umarłabym z głodu :o Mój każdy dzień wygląda podobnie tylko jakiś owoc jeszcze zjadam lub czasem jogurt.