Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka9191

panny mlode 2012!

Polecane posty

Gość malutka9191

kiedy zaczniecie sie przygotowywac?

Gość malutka9191
ja wlasnie olanuje na sierpien myslisz ze jesli nie zrobimy wesela tylko odrazu po slubie pojedziemy w podroz poslubna nad morze to bedzie nieladnie w stosunku do gosci ? czy powinnismy najpierw zrobic maly poczetunek?

Gość malutka9191
niektore kobiety lubia miec zaplanowane duzo wczesiej jesli nie interesuje cie temat to nie musisz sie udzielac proste

Gość 283982392
wiesz co ja mam w pazdzierniku i planowalam wszystko pol roku przed, tez lubie miec zaplanowane wiec dziwie sie co mozna planowac dwa lata przed:O:OO

Gość malutka9191
niezainteresowanych prosze o nie udzielanie sie! zreszta nie chce zebyscie mi pomogli zaplanowac tylko potrzebuje porady jak sie za to zabrac bedzie okolo 25osb slub cywilny

Gość malutka9191
moze byc ich nawet troche wiecej, wlasnie my z narzeczonm nie chcemy robic wesela wolimy te pieniadze przeznaczyc na wspolny wyjazd, jesli poczestunek to moze byc taki zwykly czyli casto kawa w domu czy lepiej wynajac sale lub \zzarezerwowac miejsca w restauracji?

Gość buhahahhaha
bedziemy sie udzielac - bo to nie topik prywatny:P poza tym jakas Ty nerwowa na 2 lata przed slubem:P hahahaha 25 osob i ona chce planowac to dwa lata:O PROWOKACJA-NIE KARMIC TROLA!!!!

Gość malutka9191
racze na slub cywilny niebede zapraszac wszystkich do okola, nie chce go juz planowac zamawiac sali itp czytajcie ze zrozumieniem, podobno portalk dla kobiet a zachowujecie sie bynajmniej jak faceci

Gość malutka9191
dziekuje ci bardzo jedyna normalna kobieta :) teraz mniej wiecej wiem jak to rozegrac a powiedz mi tylko jeszce od czego nalezy zaczac podczas przygotowan?

Gość buhahahhaha
wiec po co zalozylas ten topik? aby zadac pytanie - kiedy zaczniecie sie przygotowywac??? co Ty taka nerwowa:D ps ja mam metalnosc faceta:)

Gość malutka9191
ale skoro cie on nie interesuje to po co piszesz, z ta mentalnoscia to akrat nie powod do dumy wiec prosze skoncz

Gość buhahahhaha
ale jazda- zajebiscie:D hahahah jaja z Ciebie kolezanka robi, nie widzisz:) napisala Ci, ze kawa ciastka itp a Ty jej piszesz"dzieki teraz wiem jak to rozegrac":O Czy wraz z przyjeciem oswiadczyn stracilas mozg:O?

Gość malutka9191
a skoro pytam kiedy to napewno nie pytam czy juz cos przygtowujecie pomysl wiec troche

Gość buhahahhaha
dla mnie powod do dumy:) nie pierdole jak baby godzinami o ciuszkach i paznokietkach, nie rozwodze sie nad pierdolami, jestem konkretna babka:)

Gość buhahahhaha
hahahhahaha no spadam z krzesla, wiec skoro pytasz kiedy to co chcesz wiedziec:D

Gość malutka9191
to wejdz na forum dla facetow i tam sie chcwal papa

nie ma za co :) hmm wiesz jestem jeszcze panną ale wiem że sprawy z cywilnym nie są takie skomplikowane na miesiąc ustalacie datę, a dzień przed zanosicie tam potrzebne dokumenty i spisuje się umowę cywilno-prawną

Gość buhahahhaha
oj teraz widze, ze masz 19 lat:Oto wszystko tlumaczy:D

Gość buhahahhaha
piwo z sokiem malinowym - uwielbiam Cie:)

Gość buhahahhaha
ja cie kocham:)

Gość buhahahhaha
no problem:) aj lowju:D milego wieczorku piweczko:)

Gość guarana 654
Hej :) My też planujemy ślub na 2012 rok :) Będziemy mieć trochę więcej osób bo około 80 i też już zaczynamy przygotowanie :) Nie wiem dlaczego niektóre osoby to wyśmiewają...Ja np. też lubię mieć wszystko dopięte na ostatni guzik i np. znaleźć salę która mi się naprawdę spodoba a załatwiając rok wcześniej mogą być już porezerwowane terminy. Chcieliśmy wziąć ślub w przyszłym roku ale właśnie z tego powodu bierzemy go dopiero za 2 lata, ponieważ ja uważam że rok to za mało na przygotowanie i większość moich znajomych którzy już brali ślub tak mówi :) Poza tym ślub i wesele to tylko kilkanaście godzin, które tak szybko mijają i ja np. chcę się cieszyć przygotowaniami :D