Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lorkos88ddd

jaki dysk twardy

Polecane posty

mam okazje kupic laptopa hp ZE1250 ale jest bez dysku twardego jaki mam do niego kupic? czy kazdy dysk twardy pasuje do kazdego laptopa czy jak mam go znalezc? probowalam po nazwie laptopa w allegro ale nic nie znalazlam

Gość A ona nie ma wacka
dysk SATA 2,5 cala, o wielkości jaka jest dla ciebie potrzebna

podajcie mi prosze link do jakiegos dysku,ktory bedzie pasowal do tego kompa. mi ten laptop sie podoba.obecnie pisze z laptopa o tych samych parametrach i jest super

Gość zenek_D
Bardzo fajnego twardziela udało mi się znaleźć na stronie www.itpromo.pl . Mają szeroki wybór podzespołów, ale nie tylko. Właściwie pełna oferta sklepu komputerowego, od A do Z. Ceny dość ciekawe, można coś znaleźć po kosztach. Może tu się uda kupić. Powodzenia!

Gość ayris
Kupując dysk twardy nie warto oszczędzać. Ja kupiłam najtańszy i po pół roku straciłam wszystkie dane z niego. Muszę go zanieść razem z pendrivem z którym mam podobny problem do serwisu który znalazłam na http://centrumodzyskiwaniadanych.pl/z-pendrive/ Szkoda mi tego wszystkiego co było na nim zapisane.

Gość gość
Bardzo dobre dyski twarde i inne części do komputerów można znaleźć na www.wndcomp.pl Mają towar naprawdę wysokiej jakości w różnych przedziałach cenowych. Każdy powinien znaleźć tam coś dla siebie.

Gość gość
Takie specjalistyczne rzeczy wiedzą na pewno w serwisie, oni tam na pewno wiedzą co i jak zrobić. Jak czegoś nie wiem idę do mojego ulubionego serwisu, http://enter-serwis.com/contact/ i tam idę po poradę jak też coś mi się zepsuje.

W zupełności powinien wystarczyć prosty dysk zewnętrzny, ceny takich dysków nie są wysokie a sa one bardzo pojemne. Proponowałabym coś z Samsunga, robią dobre dyski które nie sa awaryjne na przykład: https://www.sferis.pl/dysk-zewnetrzny-samsung-25-hx-m101tcb-g-1-tb-usb-30-p593993 Pojemność 1TB wiec w zupełności wystarczy miejsca na przechowywanie plików. Dysk posiada szybkie złącze usb 3.0.

Gość Zeretrox

Na rynku w tej chwili nie ma lepszego systemy-crm.pl wystarczy poczytać statystycznie, wszyscy go wybierają.

Gość Alan Kwiarski

Teraz standardem jest 1TB dedykowane-oprogramowanie.pl do domowego komputera w zupełności wystarczy.