Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blebleratunkuu

obawa przed mamą WAŻNE

Polecane posty

Gość blebleratunkuu

czy moja mama jak pójdzie ze mną a będzie czekała przed salą może sie dowiedzieć że nie ejstem dziewicą? mam 16 lat i boje się że lekarz może ją zawołać. wogóle pierwszy stosunek uprawiałam rok temu ale dziewictwo straciłam dopiero miesiąc temu palcami. wiem to dziwne. czy lekarz zauważy ze wczesniej odbywałam stosunek?

Gość rob jak jestes po
lekarz zapyta cie o to zeby wiedziec w jaki sposob cie badac, dziewice sa badane przez odbyt a niedziewice juz przez pochwe normalnie. obowiazuje go tajemnica lekarska wiec nie pownien nic mowic ale skoro idziesz z mama to na czas badania chyba powinna czekac przed gabinetem

Gość blebleratunkuu
ale podobno ma prawo powiedzieć rodzicą bo niepełnoletnia jestem.. no będzie na korytarzu czekac.

Gość ze slucham?
rucha*** sie za przeproszeniem w wielu 15 lat a dziewictwo stracilas z palcami?? ten lekarz powinien powiedziec twojej matce niech sie powie jaką ma durna corke w dodatku puszczalska. seks jest dla ludzi dojrzalych a nei dla kogos kto mysli ze odbywajac stosunek nadal nie nierodziewiczony.zenada.

Gość goz
sex jest dla kazdego. miala ochote na to wiec to zrobila. kim jestes zeby ja oceniac?nie mozna nikogo tak naztwasz nie wiesz jak bylo. zal mi Cb.

Gość najwidoczniej jestes tak samo
niedojrzala jak ona. seks nei jest dla gówniarzy. Poza tym co ona moze wiedziec skoro uwaza ze po wspolzyciu nadal byla dziewica.. nie wiem czy smiac sie czy plakac

Gość blebleratunkuu
jej no chodziło mi że nie miałam przebitej błony dziewiczej po wsółyzciu i sie zastanawiam czy elkarz będzie wiedział że współżyłam. nie jestem tu po to abyscie mnie oceniali.

Gość to co on mial
2-centymetrowego ptaka że Ci błony nie przebił? posrało Cie dziecko, jeśli uprawiałas seks to WTEDY straciłaś dziewictwo, w dodatku w wieku 15 lat, ja w tym wieku jeszcze bajki ogladałam a nie dawałam dupy

Gość jestem tego samego zdania
jeszcze mozna zrozumiec ze w tym wieku zaczyna sie fascynacja płcią przeciwną ale zeby od razu seks;/ szkoda gadac. w ogole masturbujesz sie mając 16 lat??co sie dzieje z tym swiatem!!!!! potem nie rozumiecie co to znaczy seks z tym jedynym mezczyzna...

Gość goz
ej ale jak to możliwe, że nie mialas błony przebitej?

Gość to co on mial
no własnie to niemożliwe tylko gówniara sie nie zna i głupoty gada, ciekawe jak sobie sprawdzała niby czy ma tą błonę czy nie, no padne zaraz :D pewno przy pierwszym ruchanku nie poszła krew a ostatnio palcem sie drasnęła paznokciem i uznała, że to była utrata dziewictwa. do książek a nie do seksu ! cyce jeszcze dobrze od klaty nie odrosły ani psiocha koprem nie zarosła, ale nogi już rozstawić umie