Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

A ja z jednego doła popadłam w drugi ;) Oglądam film Niewierna i tam się tak kochają. I on tak na nią patrzy i tak ją dotyka, że brak słów :P Chętnie z tych emocji przekopałabym jakieś 2 hektary ;)

To jest właśnie ten film. A ta scena kiedy oni po raz pierwszy... Uwielbiam Diane Lane. Grała też w "Pod słońcem Toskanii". Piękna, zgrabna, interesująca. Wiedziałam, że Twoja propozycja nie będzie bezinteresowna. Niby pokocham, ale złociutka za to chwasty powyrywasz ; I bez fuszerki mi tu koleżanko ;)

no coz, nie ma w zyciu lekko:) ogladalem caly film ze 3 lata temu po angielsku, bardzo mi sie podobal, niestey nie patrze na niego jak ty poniewaz w mozim zyciu zdarzyla sie niemal identyczna sytuacja, na szczescie koniec byl inny, tzn na szczescie dla kochanak:P a swoja droga ten francuz to niezly skurwiel, moze zauwazylas ze od samego poczatku dokladnie zdawal sobie sprawe z tego co robi i wiedzial dolkadnie jak sie do tego zabrac

Gość witamwklubie
+ gotowanie :) Witam :)

Gość witamwklubie
pielenie chwastów + gotowanie :D ja bym tam tez i do tego ją wykorzystał :)

niby film ale moj scenariusz zgodzil sie w 99% poza koncem:) nie mniej niezle zrobiony, jezeli ktos jest dobrytm obserwatorem zauwazy wiele podobienst do powszechnych zachowan:) tak czy tak , warto ogladnac:) a Ty Anulko co polecisz??

lubie gotowac sam jezeli ma dla kogo i jestem fachowcem w przyzadzaniu miesa:) zawsze takie jakie powinno byc a z tym kocvhaniem to jest tak, jezeli jest silne uczucie to i kochanie udane, w takim wypadku odpuscil bym nawet te chwasty:P

Whiskaczu z zachwaszczonym ogrodem ;) Ale to o to chodziło, że on dokładnie wiedział co ma robić. Czasami jest fajnie uczyć się siebie a czasami po prostu zdać się na umiejętności drugiej strony ;) A ja też lubię gotować a jak mam dla kogo to już podwójna przyjemność :) "a z tym kocvhaniem to jest tak, jezeli jest silne uczucie to i kochanie udane, w takim wypadku odpuscil bym nawet te chwasty"- jakby uczucie było silne i kochanie zajebiste to ja jestem gotowa te chwasty własną reką wyrywać ;)

Gość witamwklubie
Jak dobrze gotujecie to ja bez tej miłości moge ogród pielić :D

no to jestesmy umowieni i okaze sie kto bedzie gotowal a kto chwasty wyrywal; a tak powaznie ludzie zatracili roznice pomiedzy sexem a kochaniem a jest zajebista w filmie jest spora dawka namietnosci pierwsze szalejace motyle, goraco wewnatrz, pulsujaca krew w odpowiednich warunkach nawet sam dotyk jest w stanie dokonac rzeczy niesamowitych:)

Ja tże uważam, że teraz wyższe wartości zostały odrzucone na bok. I to dość daleko. Nie chcę pojmować tego filmu w kategoriach zdradzania męża, czy też zachowania tej kobiety. Chcę patrzeć na niego z pozycji namiętności jaka tam jest pokazana. I tego jak można dotykać kobietę i co można zrobić z jej ciałem.

z tym sie akurat zgodze w sumie zalezy jeszcze jak wrazliwe cialo ma kobieta, bywaja kobiety jak drewno w lesie ale sa tez takie jak zywy ogien:), ale wprawny kochanek krok opo kroku moze wprawic kobiete w silne dreszcze:) tylko pieszczac i dotykajac, ale do tego potrzeba warunkow:)spokoju, luzu, poczyucia bezpieczenstwa ale tak moze byc:) wiem cos na ten temat:P:P:P

No to witaj w klubie. Długo zajęło Ci podniesienie się z tego co się wydarzyło? Czy nie miałeś z tym problemów. Ja dźwigałam się dwa lata, ale teraz czuję że mam taką siłę jakiej do tej pory nie miałam. I mogę wszystko ;) Nawet chwasty wyrywać ;)

Gość witamwklubie
Ja się dopiero uczę arkanów kochania :) i się boję, jak widzę to co sie w koło dzieje :)

Gość witamwklubie
Moje ciało ma 24 lata :D