Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

O co chodzi z tą pierwszą damą kafe? Proszę mnie oświecić w tą sierpniową noc ;)

hmm myślę ze trzeba miec ogólny zarys planu, ale nie powinno sie spinac by na silę go osiągnąc, trzeba o nim mysleć, i dazyć do niego ale nie jakoś tak strasznie ściśle z doświadczenia wiem że im bardziej człowiek się spina tym mniej z tego wychodzi, świat lubi harmonię , nic na silę

Ja to dopiero wczoraj byłam nakręcona jak zabytkowy zegar mojej babci ;) Film obejrzę jeszcze raz sama, bo wczoraj to oglądałam z kuzynką. Normalnie klatka po klatce będzie. Wtedy pogadamy ;) Po co mi to przypominałeś? Już się prawie odkręciłam. Pada u Ciebie? Po deszczu więcej chwastów wyłazi ;)

Anulka33 o to wlasnie chodzi, trzeba miec na uwadze nieprzewidziane sytuacje ale takze starac sie nie pozwolic wypchnac z toru jakim sie podaza, czasami to wymaga sporej sily wewnetrzej i asertywnosci, a ja sie wciaz ucze:) ale ze skutkiem:P

pdalao... mam srodek na zabijanie chwastow i porost trawy jednoczesnie, wiec jutro njaprawdopodobniej bede go rozsypywal tak zeby na koniec przyszlego tygodnia trawe skosic, a ty jak masz ochote to wsiadaj w samolot i przylatuj a film w wersji angielskiej poogladamy jeszcze raz:P

całe zycie sie uczymy, błedy sa bolesne ale dobre, wychodzimy z nich silniejsi i bardziej doświadczeni, a co nas nie zabije to nas wzmocni :)

Ja najpierw obejrzę jeszcze raz, żebym mogła wiedzieć kiedy Ci pokazać- o tak bym chciała, właśnie tak, tylko noga wyżej ;) Nie za dobrze znam angielski, ale w sumie nie dla dialogów go oglądam ;)

kto ja jestem? forum to nie miejsce do zwierzeń, karierowiczką nie jestem odpuściłam sobie, szkoda czasu na wyścig szczurów , zyje sobie spokojnie, mam jakis swój maly cel do którego dążę i omijam szerokim łukiem głupotę tego świata

mam swoje wady, ale walcze z nimi, z niektórymi sie godze bo są potrzebne do przetrwania, pożegnam was juz, jutro muszę wcześnie wstać, dobranoc

Whiskacz- Ale ja nie jestem taka jak wszystkie ;) Gdybyś potrzebował jakiejś sugestii- powiedz tylko słowo, a ja Cię poprowadzę ;) Będę miała plakietkę na szyi tak jak sprzedawcy- chętnie pomogę ;) Nie odpowiedziałeś mi na jedno pytanie, czy żona była po te z namiętnymi ustami czy przed. Chyba, że celowo ominąłeś wątek to ok :p

Gość witamwklubie
Też mam cel :D też mam cel :) w sumie mikro ale jest :)

Lubisz tańczyć? Jeśli tak, to i w łóżku zdam się na Ciebie ;) Bo ja uwielbiam tańczyć i uwielbiam słuchać muzyki i jeszcze wiele innych rzeczy uwielbiam :p

Lady P. lubie tanczyc dobrze tancze jesli chodzi o muze ostatnio zmienia sie moj gust ale lubie kazda dobra grywalem w klubach za DJ'ka wiec z muza od wielu lat:) ale spoko w tych sprawach lubie dawac czasmi kobiecie wolna reke, czasmi mala sugestia tylko bo faceci sa jednak barzdziej skomplikowani:P:P:P

Gość pseudonim pseudonimowy
witam w klubie - oto sens trafił na ździrę szkoda na nią słów bo co napisać, żałować Autora ?? pewnie przeżył dzięki niej i miłe chwile, czegoś się nauczył, coś zrozumiał, poznał samego siebie, i za sam fakt, że tak Go wyrolowała mały pół plus dla Niego bo to dowód jego zauroczenia drugą osobą; szczerości intencji itd nie ma nad czym płakać minie tydzień dwa może pół roku sam się zdziwi, jak któregoś dnia tak Go ktoś zauroczy że zapomni o tym co było, a jeżeli nie zapomni to nie będzie to tak dotkliwe, albo nawet całkiem zabawne moim zdaniem to Autor zbyt lotnie rozpoczął swój zbyt uogólniony wywód, wymierzony min w godne zainteresowania kobiety. Zresztą potwierdza to rozwiający się temat w kierunku zgoła innym niż to by wskazywało na wstępie

Gość witamwklubie
Nie jestem Caritas :D poza tym jestem hetero :D Chce, chce...zapomniałem :)

Whiskaczu- Faceci skomplikowani? Jedna dźwignia uruchamia całą resztę ;) Ktoś kto umie i lubi tańczyć ma poczucie rytmu. A rytm w tych sprawach jest bardzo ważny. Bardzo, bardzo :p

Gość witamwklubie
Ty pseduonimowy Ty mnie brachu nie strasz :D to co napisałeś to sedno tego co aktualnie się ze mną dzieje....się, aż przestarszylem, że tam jakas kurewska wróżka siedzi :D albo sama ona :)

Whiskacz, a Ty jakiś boski jesteś? Bo widzę że pseudonim już o Tobie w trzeciej osobie wielką literą pisze ;) Fiu, fiu...

caly wszechswiat pulsuje moja droga ale najwazniejsze jest zestrojenie, jaki instrumenty w filcharmoni bez dzwieku falszu tylko dobrze zestrojone wydaja dzwieki harmonicznie: witamwklubie a co ma hetero do zakupow?? przyslugi koledze nie mozesz zrobic?? jakis browarek.. oddalbym ci kase:P:P:P