Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnajagoda

nigdzie nie pasuję...

Polecane posty

Gość czarnajagoda

Mam problem. Jestem kobietą i potrzebuję kobiecego towarzystwa, tych babskich rozmów, spotkań przy kawie, biegania po sklepach, wzajemnych zwierzeń...wspólnych wypadów na kobiece filmy. A jaka jest rzeczywistość? Moje znajome albo maja mężów i dzieci albo są wolne, czyli samotne i nie będące w związkach z facetami. Pierwsze nie mają czasu a ja nie potrafię gadać z nimi o dzieciach, bo sama ich nie mam , singielki natomiast latają po dyskotekach i nie rozumieja, że mój facet krzywo patrzy jak się z nimi wypuszczam gdzieś wieczorami.

Gość skad jestes :)
?

Gość toj estem ja tak wlasnie
też tak mam, mam ukochanego, więc nie rozumiem czemu inne cały swój czas poświęcają tylko swoim i nie mają na nic czasu

Gość czarnajagoda
W sumie wychodzi na to , że mężatki wolą kumplować się z innymi mężatkami a singielki z singielkami. Mam pecha, że nie znam żadnej dziewczyny w związku jeszcze przeżywającej uniesienia świeżej miłości i docierającej sie w związku ale jeszcze nie myślącej o wyjściu za mąż i założeniu rodziny, urodzeniu dzieci..

Gość skad jestes :)
w sumie u mnie jest podobnie, wiekszosc ma meza albo dzieci. kolezanki, ktore sa singielkami lub maja chlopakow, to znow sa bardzo daleko

Oj tam, krzywo patrzy bo co innego ma robić? Skoro jeszcze nie myślisz o ślubie, dzieciach etc to ja nie widzę przeszkód w wypadzie z singielkami ;)