Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgrzeszenie

dla faceta zrobicie wszystko

Polecane posty

Gość rozgrzeszenie

bo on jest waszym Bogiem :classic_cool:

Gość rozgrzeszenie
dlatego swoim kolegom z gracją i szykiem obciągam z połykiem :classic_cool:

Gość taaaa jeszcze czego
nawet jakbym bardzo kochala to wszystkiego bym nie zrobila

Gość magdalena_
haha pomarzyć dobra rzecz:D

Gość ojejuuu
G*wno prawda! Może pomarzyć...

Gość ojTamOjTam
do kogo jest ten duuuurrny temat skierowany??!

Gość czlowiek którego
kiedyś tak, ale teraz wszystko sie zmieniło.... wiem, nie wszyscy jesteście draniami, my też nie jesteśmy święte.... ale różnimy się tak bardzo. To co dla Was złe, dla nas czasem normalne- i odwrotnie. Więc nigdy się nie dogadamy.. sorry..

Gość nie tylko zrobią
ale i poprawią :P

dla faceta zrobicie wszystko" full jest takich panien :) Trzeba sobie je tylko owinąć wkoło palca ;) A jeśli do tego dołożymy jej pokaźna grupę koleżanek mających chłopaków i widmo pozostania singlem to mamy dziewczynę która zrobi wszystko :D

Gość ####
żebyś się pewnego dnia nie zdziwiła Regres :D życie płata różne figle ;) a singielek jest coraz więcej /czyt.kobiet wyzwolonych/

Gość kostka lodu z dziurką
facet to tłuk a nie bóg a prawie wszystko można zrobić ale niekoniecznie dla faceta :D:D:D

żebyś się pewnego dnia nie zdziwiła Regres " ja sie nie zdziwię bo nie zamierzam okręcać własnej kobiety wkoło palca , bo i po co ? Ona ma być sobą i koniec tematu :D a singielek jest coraz więcej /czyt.kobiet wyzwolonych/" hahahahahahaahahaha wyzwolonych w jakim sensie? z przymusu czy z braku powodzenia? ;)

Gość ####
07:58 wyzwolonych w jakim sensie? z przymusu czy z braku powodzenia? tak sobie tłumacz :D im mniej będziesz wiedział, tym będziesz bardziej szczęśliwy. :)a nie wpadło ci do głowy, że może tylko takie "gatunki" spotkałeś? :)

kobiety na powodzenie raczej nie narzekają tym bardziej że faceci zbytnich wymagań nie mają , nawet za tymi brzydkimi się jakieś męskie stwory snują :P

nawet za tymi brzydkimi się jakieś męskie stwory snują " do pierwszej przelotki ;) bo później jest już następna :D

Gość ####
dokładnie kostka :D oglądają się nawet za maszkarami, więc spoko wodza a im bardziej denna, tym ma wyższe mniemanie o sobie i tym bardziej faceci mkną jak pszczoły do ula a jeszcze jak wydaje się z daleka "z charakterkiem", to mówią, że ma to " coś" w sobie -a czasami wystarczy tylko pokazać w odpowiedniej chwili odrobinę chamstwa kobiecego -co widać znakomicie na kafe :D

no i kolejny tekst świadczacy o posiadaniu małego myśliciela w spodniach a główka u góry marnie pracuje oj marnie :P

Gość ####
Oj, Regres, wygląda na to, że sam byłeś taką przelotką w czyichś rękach :D

a nie wpadło ci do głowy, że może tylko takie "gatunki" spotkałeś? " wyróżniamy 3 rodzaje singielek: 1/tym co natura poskąpiła urody 2/tym co co są zagubione i nie wiedzą czego chcą od życia 3/tym które tworza toksyczne związki reszta jesli jest , to jest to złuda ewentualnie samotność do dopisanej teorii ;)

Gość fiziulamiziula
ja to bym zrobiła wszystko dla faceta dosłownie wszystko :D nawet bym go po jajkach podrapała gdyby zasłużył :P

Oj, Regres, wygląda na to, że sam byłeś taką przelotką w czyichś rękach" oczywiscie że byłem :) To był układ sam w sobie od samego początku tak że nikt pózniej nie miał do nikogo pretensji jak zerwaliśmy owe spotkania :D

tipsami go tipsami :D

no i kolejny tekst świadczacy o posiadaniu małego myśliciela w spodniach a główka u góry marnie pracuje oj marnie" radzę nie traktować wszystkiego serio a bedzie lepiej :D

Gość ####
a jaki jest w takim razie odpowiednik faceta do słowa singielka? :D bo chyba nie Piotruś Pan :)eeeee.... te twoje punkty, to mocno nagięty program i mocno steoretyzowany poza tym brakuje tutaj grup wiekowych, bo co innego oznacza i z czym innym się kojarzy singielka: 1. 18-lat 2. 26-lat 3. 40-lat i z różnych powodów są singielkami :) poza tym, czy slowo singielka ma związek z brakiem faceta na stałe, czy w ogóle, brakiem faceta, czy brakiem ogólnie seksu we dwoje... bo to jakby różnica:D

1/tym co natura poskąpiła urody 2/tym co co są zagubione i nie wiedzą czego chcą od życia 3/tym które tworza toksyczne związki 1) 1,2,3 2) przewaznie 2 3) tutaj bym dał 2i 3 bo 1 to raczej za wczenie :D

Gość ####
Prawiczek bez wiary :) ano

Gość mmmmmmmmmm..
a ja dla mojego męzczzyny zrobię bardzo bardzo dużo....i dobrze mi z tym...bo kocham go tak mocno, jest mi kochankiem, najlepszym przyjacielem, partnerem, wszystkim. I szanuje tą miłość a co za tym idzie cały czas daje mu jej dowody. I żeby nie było jest to transakcja wiązana, on dla mnie jest też w stanie zrobić wiele.