Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psaurokmam

zagadka

Polecane posty

Gość psaurokmam

W niedziele wieczorem próbując nakłuc kotlet widelcem zauwazyłem z trwogą ze mój widelec sie ztępił, choc napierałem na mieso z całej siły nie przebrnąłem nawet przez panierke JAk go naostrzyc???

Gość omggg
w d.... z takim kotletem ;)

Gość psaurokmam
prosze o rady zacni ludzie a nie drwiny z mojego nieszczescia(3 dzien juz nie jem)

Gość sprzatara_rox
lubie to!!! :D Moze powinienes naostrzyc widelec takim "otrzykiem" do nozy...? Cholera, serio nie wiem jak Ci pomoc :( Trzymaj sie, lacze sie z Toba w bolu :)

Szczerze Ci współczujemy. Ja bym Ci radziła kupić po pierwsze świeższe mięso a po drugie sprzęt do "tęperowania" sztućcy . A pijesz coś?

Gość infdnfnsfgfe
masz kotleta z dinozaura;)

Gość psaurokmam
sprzet do ostrzenia nozy, rarytas nawet w złotych edycjach tv mango go nie maja(dzwoniłem na infolinie), kotlet jest specjalniej receptury ale wczescniej niemiałem problemów z krojeniem, moze to wina panierki?

Gość sprzatara_rox
wlasnie! Klaudia ma racje!! Sprobuj natemperowac zwykla temperowka, tylko metalowa, a nie plastikowa :)

Gość sprzatara_rox
ale jak? kroiles schaboszczaka widelcem? to moze poszukaj jakiegos dobrego kamienia na dworzu? lepszy rydz niz nic, moze cos pomoze?

No dokładnie bo plastikowa to zaraz pęknie. A jak w twoich rękach wszystko twarde to jeszcze bys sie do temperowania nie wziął i juz by było po temperówce:)

Gość psaurokmam
dziekuje za pomocną myśl, temperówka powinna zdac egazmin, jak tylko doprowadze widelec do stanu odpowiedniej ostrosci, zrobie pierwszy test na kotlecie;D

Życzę powodzenia. Mam nadzieje ze wszystko pójdzie zgodnie z planem. Trzymaj sie i pamiętaj- troche delikatności;)

Gość sprzatara_rox
trzymamy kciuki i daj znac czy dalo rade :) pozdrawiam

Gość psaurokmam
bo widzisz od dziecka zostałem wychowany w kulcie JEDYNEGo sztucca a był nim zawsze widelec teraz gdy poległ czuje sie zgubiony...

Gość psaurokmam
no nic noc długa ide ostrzyc, raz jescze dziekuje za rady i w pozdrawiam w imieniu moim i kotleta;)

"ztępił się"? Szok, jeszcze Ztępionego nie widziałam :D to faktycznie tylko tĘperówką :D

Gość sprzatara_rox
jak Twoj kotlet? Cala noc nie moglam spac. Oblewaly mnie zimne poty na mysl o Twoim nieszczesnym widelcu :O

Ja tez miałam problemy z zaśnięciem. A gdy juz zasnęłam miałam okropne sny. Śniło mi sie ze gdy tęperowałeś widelec to on nagle Ci sie wysunął i wbił Ci sie w kotleta po czym przekuł cały stół i twoją stope. Wszystko było we krwi . A panierka sie troszeczke zaczerwieniła.

Gość psaurokmam
bez rezultatu, piłowałem temperówką widelca w pocie czoła przez prawie 2 doby (przy muzyce z Doktora Frankensteina), i gdy świtało rzuciłem sie z widelcem na moje nemesis z dzikim krzykiem rozpaczy. NIE UDAŁO SIE, widelec rostrzaskał sie w pył a jakas tajemnicza siła odrzuciła mnie na 10 metrów. gdy odzyskałem przytomnosc kotlet lewitował nad ziemią i wudobyweał sie z niego kwik świni? wezwac egzorcyste???

Gość golciaa
ja pitole zajebisty jestes:D:D pisz dalej co z kotletem ciekawie i super zabawnie sie robi bede sledzic twoja walke z nadludzkim kotletem:D:D

Gość golciaa
no co jest z tym kotletem do czorta zjadles go w koncu czy on ciebie:D

Gość psaurokmam
powiem Ci szczerze ze coraz bardziej sie boje, kotlet zaczał w niewyobrażalnym tempie rosnąc i coraz głosniej kwiczec, a na dodatek powtarza rytmicznie słowo "zemsta".

Gość golciaa
ja pierdole wspolczuje ci stary nie ciekawie to wszystko wyglada:D:D ale nie poddawaj sie :Dwalcz z chamem

Gość powiedz mu ze jak
sie w tej chwili nie uspokoi to wezwiesz sanepid - zniszczą gada

Gość psaurokmam
dzieki za słowa otuchy:D ,to monstruum nie bedzie mnie terroryzowac, ide pozyczyc piłe mechaniczną od sasiada

Gość psaurokmam
hmm sanepid moze by i pomógł, ale wole nie podnosic tej kwesti przy TYM jescze JE rozdrażnie

Gość powiedz mu ze jak
w takim razie pozostaje Ci wlaczyc na caly regulator radyjo toruńskie i uciekac gwarantuje ze jak wrocisz po godzinie zastaniesz jedynie wątłe miecho podatne na wszelkie zabiegi gastronomiczne powodzenia i niech moc będzie z Tobą!

Gość psaurokmam
ZROBIŁEM tak, na poczatku wszystko zapowiadało sie obiecująco, gdy z głosnika wybrzmiały psalmy dawida, panierowa zbroja kotleta zaczeła spadac na podłoge, a wpokoju unosił sie swad palonej VEGETY i wtedy z radio usłuszałem 'hahaha tak mnie nie unicestwisz nędzna ludzka pokrako!"