Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psaurokmam

zagadka

Polecane posty

Gość powiedz mu ze jak
no tego nie przewidzialam ze DJ Rydz jest po złej stronie barykady sprobuj moze puscic Stachurskyego ;)

Gość golciaa
chlopie naprawde masz problem:D kurna co za uparty schaboszczak:D moze po sasiada sie udaj w dwuch zawsze wieksze szanse:D

Gość psaurokmam
nie chce narażac życia innych ludzi pozatym sąsiad jest rasowym mięsożercą(po 10 zawałach a we krwi ma plame złęgo cholesterolu wieksza niz wyciek ropy w zaroce meksykanskiej), TO cos moze wyczuc w niem wroga

Gość golciaa
faktycznie:D z pewnoscia kotlet wyczulby zly cholesterol niema wiec co narazac chlopiny na smierc kurcze niewiem co ci poradzic zaczynam bac sie o twoje zycie:D i to wszystko przez widelec:D kto by pomyslal

Gość psaurokmam
niestety obawiam sie ze to zaczeło sie duzo wczesniej, a mianowicie kiedy połasiłem sie na 2kg mielonki wieprzowej od sprzedwacy na allegro. Teraz juz wiem czemu ne miał komentarzy

Gość golciaa
hmm...masz ciekawy styl wypowiedzi kogos mi przypominasz z kafe ale zostawie to bez rozglosu:D

Gość golciaa
no tak to jest z tym allegro zawsze jakas lipe pozadnym ludziom wciskaja:D pocisnij gnojowi w komencie niech wie co za schabowe sprzedaje:D pewnie teraz wielu ma ten problem co ty biedaku

Gość psaurokmam
przepraszam ze tak długa zwłoke w pisaniu, ale kotlet strasznie sie rozfurmanił i zaczał ogladac moją kolekce horrorów na dvd, musiałem pokazac mu jak włacza sie polski dubing. Ale naprawde nie rozumiem miał nick Henryk Stokłosa, budził me zaufanie, cóz mam nauczke zeby nie kupiwac od nowych sprzedawców;)

Gość golciaa
dokladnie,ogranicz sie lepiej do przyblokowego spozywczaka tam pewnie i bezpiecznie widze ze schabik rzadzi sobie na calego:D:D:D skoro zaprzestal terrorki na tobie to sprubuj sie jakos z nim dogadac:D:D innego wyjscia w tej nietypowej sprawie nie widze choc pozostaje ci jeszcze telefon do janusza waisa czy jak mu tam;)

Gość golciaa
ladaco wracaj na kafe😭

Gość psaurokmam
Janusza wole w to nie mieszac, hiena wykorzysta mnie i wyrobi sobie na kotlecie przepustke do dziennikarskich salonów:), jak powiedziałas pokojowe rozwiąznie bedzie najtrafniejszym, moze uda mi sie zanaleźc z nim wspólny jezyk. Na poczatek naucze go kontroli gniewu, zapisze go na psychoterapie;D

Gość lizaczka
Stary, mówię ci, to będzie początek pięknej przyjaźni... Tylko niech kotlet dokłada się do czynszu.

Gość psaurokmam
ja nie ladaco

Gość golciaa
calkiem dobry pomysl:D ale ogranicz kotlecikowi dawke horrorow bo sie mu na wieczor agresor wlaczy i znowu bedzie lipa:D:D

Gość moni i feli
cholercia, ciężka sprawa... moja mama zawsze powtarzała: "jak kupujesz na allegro, to tylko od super sprzedawcy". szkoda, że Twoja Cię tego nie nauczyła, zaoszczędziłbyś sporo czasu i nerwów... ale póki co-spróbuj nawiązać kontakt wzrokowy ze schabowym, a w międzyczasie wejdź na allegro i zakup sobie nowiuśki komplet noży, które posłużą Ci do unicestwienia "gada" :D

Gość golciaa
wiem;)

Gość psaurokmam
juz myślałem ze domnie ta reprymenda kierowana;)

Gość moni i feli
oczywiście noże od super sprzedawcy

Gość golciaa
choc nie ukrywam ze cos mi tak pod niego podchodzisz;)

Gość psaurokmam
watpie zeby pomagał mi w utrzymaniu domu, ma na twarzy wypisane blaze i bezrobocie, chyba bede faszerował go psychotropami i pokazywał na rodzinnych zjazdach

Gość golciaa
bedzie dobrze:D:D tylko niedaj sie sprowokowac w razie czego:D schab ma to do siebie ze przewrotny jest i ma dwie twarze badz czujny:D

Gość moni i feli
wcale nie...schaby są z natury przyjacielsko nastawione... a ten, to albo jakiś mutant albo autor musiał go nieźle wkurzyć... może tym wbijaniem tępego widelca...? kto wie...

Gość psaurokmam
sie wie:) nie chce zeby jego niedopieczona natura sie ujawniła, ale racja cza sie miexc na bacznosci;)

Gość golciaa
bedziemy w kontakcie musze uciekac ale bacznie bede sledzic twoje i kotleta losy:) pisz jak tylko znowu bedzie cie krzywdzil:D razem cos wymyslimy jak bedzie utrudnial ci zycie;)

Gość psaurokmam
oczysiście dalej bede relacjonował moje postepy ze współpracy z kotletem, a tym czasem również odejde gdyż kotlet domaga sie bym pokazał mu Warszawe. BEda zniego ludzie jest ciekawy świata;)

Gość golciaa
a wiec do nastepnej relacji:D milego zwiedzania stolicy 🖐️:)

Gość golciaa
witam i o kotleta pytam:)

Gość golciaa
i jak przebieglo zwiedzanie? mam nadzieje ze schabik byl w miare spokojny:D uwzgledniajac jego poczatkowe naganne zachowanie:D:D

Gość golciaa
widze ze jednak kotlet dal ci sie ostro we znaki a ostrzegalam abys byl czujny;)

Gość psaurokmam
juz jestem, w istocie kotlet był nieo niespokojny, szczególnie podczas mijanie sklepów z wyrobami mięsnymi, zaczał nucic they really dont care abot us micheal jacksona, w ostatecznosci zostawiłem go przywiązanego do latarni przy wyjsciu z metra, zeby nazbierał troche pienędzy do kapelusza;)