Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaa ja to ja

chce go przeleciec :D poprosze o rade :)

Polecane posty

Gość sylwiaaaa ja to ja

a co facet moze to i kobieta tez :) zaraz posypia sie gromy pewnie , ze jestem taka sraka i owaka , ale szczerze nie intersuje mnie to . Pytanie do wyzwolonych dziewczyn: laski bede pojutrze u faceta ktorego chce poprostu przeleciec mam na niego cheć jak nic , co do niego pewna nie jestem , na pewno cos tam do mnie ma , ale co nie wie tego nikt ;) Bede w sprawie czysto kolezenskiej , ale skoro juz tak sie stanie co by nie wykorzystac :) I teraz pytanie jak go uwiesc, nie wychodzac przy tym na glupia ( gdyby si enie zgodzil , wiec gadanie w prost odpada , jak si enie zgodzi to leze i kwicze ;) ) chce zrobic to tak by to on z inicjatywa wyszedl :) no na pewno wiece o co mi chodzi , jak do podpuscic , dodac mu skrzydelek etc buzka czekanm na rady :)

Gość sylwiaaaa ja to ja
spoko, plan a jest , ale zawsze potrzebny jest plan b wiec czekam na dalsze propozycje :)

Gość ladyPhone
dziiii*a... przykro mi takie są fakty :(

Ja jak bylam na randce to piłam goracą czekolade i akurat skapneła mi kropelka na piers.. wiec palcem szybko ja zebrałam po czym milutko oblizałam palec.. hehe. Potem odpieło mi się ramiączko od stanika i tak zartobliwie powiedziałam "oj nie przez przypadek mi się to rozpięło :)" W sumie od poczatku bylo czuc miedzy nami chemię ale takie zagrywki były fajne :) Ja zawsze mowie jakies podteksty... albo facet jest kumaty albo nie:)

Gość sylwiaaaa ja to ja
e tam dziwka od razu sex dla ludzi jest przeciez :) tylko on taki niesmialy

Gość sylwiaaaa ja to ja
taka jedna podsun jakiegos podteksta wiesz nie jestem w tych sprawach bardzo rezolutna , az dziw ze taka chcec na niego mam mimo ze ot nie moj facet :) ale jedno zycie sie ma

Gość Pewien Jacek
podtrzymuję temat muzyczny:) ja lubie takie gierki:)

Gość sylwiaaaa ja to ja
jacek nutka fajna:) ale mam wlaczyc i co czekac az laskaw pan sie zorientuje co mi po glowie chadza :) moze byc ciezko :)

Wiesz to zalezy od tematu na jaki rozmawiacie. Ja mam glupie zarty, czasem chamskie jak na dziewczyne przystało bo lubie walic prosto z mostu... bo niestety ale faceci sie nie domyslaja. Usmiechnij się do niego zalotnie.. usiadz kolo niego blisko.. jakis komplement możesz mu rzucić... Jak nie bedzie miedzy wami chemii to nie wiem sama, w ostatecznosci możesz sie na niego rzucic. Heheh ;))

Gość sylwiaaaa ja to ja
Ale ja che analnie go przeleciec tylko jak to zrobic :(

Gość Pewien Jacek
jak nie zajarzy to twardy jest

Gość sylwiaaaa ja to ja
chemia jest jak cholera :) przynajmniej ja to odczuwam kurde jak go osmielic :) swietnie sie nam rozmawia czesto sie razem smiejemy i na razie mi to wsytarczalo no ale przestalo :))) zrobie wszystko byl nie wyjsc na idiotke ;) Jacek fajny ten kawalek juz 3 raz leci :)

Gość sylwiaaaa ja to ja
o matko cos klawiatura mi przeskoczyla i wszyszlo slowo analnie heheh nie nie nic z tych rzeczy :)) sorka za literowke :)

Musisz go tam troche podkusić. Nachylić się do niego.. czy go klepnąc w tyłek tak dla zartów hehehe (ja wolalabym złapać za krocze ale to moze być juz za smiałe :)

Gość Pewien Jacek
taka jedna - to też prawda:)

Gość sylwiaaaa ja to ja
w najgorszym wypadku wycofam się w podskokach i z przytupem na lewą nogę, popierdując przy tym z radością' :) jednocześnie merdając frywolnie kosmatym ogonkiem. mam na imię Fafik

Gość sylwiaaaa ja to ja
taka jedna no jest malo domyslny , gdyby bylo inaczej nie pytalabym :) kurdo nie mam doswiadczenia w takich sprawach z " nie swoimi facetami" tp moj pierwszy raz hhihi :)

Gość sylwiaaaa ja to ja
Jak robilam to z sasiadem ostatnio to nie bylo problemu ale on mial 60tke a ten ma 16 lat :(

Gość sylwiaaaa ja to ja
czekajcie bo ktos podszywa sie pod moj nick zaloze staly :) od teraz nic nie pisze o sasiedze o fafiku nie pisalam ja lece zalyc stalego nicka :)

Gość Pewien Jacek
byle niech go nie za bardzo podkręca bo sie he he pomyli:)

Gość sylwiaaaa ja to ja
ehh jestem tania dziwka ale co zrobic

Ja miałam raz taka sytuacje ale to facet mnie rozbieral wzrokiem a ja sie "ubierałam" ciągle czyli go hamowałam. Az w koncu na 3cim spotkaniu hamulce pękły. Ale on akurat miał wszystko wypisane na czole.. wiec domyslic sie nie trudno... zreszta sama miałam na niego ochote.. na takie ciasteczko :) A co do tekstow.. moze to ci sie wydac glupie, ale ostatnio prosilam mojego obecnego zeby mi sciagnal jakis film z torrenta i mowie mu... "sciagnij mi.... hmmm majtki... po czym chwilka ciszy i mowie.. to znaczy filmik kotku" :) ale majtki mozesz też :)

Gość sylwiaaaa ja to ja
odwazna jestes :) robieranie wzrokiem wchodzi w gre :) a co mi tam raz sie zyje najwyzej wyjde na idiotke dziekuje Ci bardzo :)

Gość Pewien Jacek
Ja za to wale przy RedTube codziennie :)

Gość sylwiaaaa ja to ja
Strasznie mnie kreci Anal ale czy on nie wezmie mnie za tania szmatke ?

Gość sylwiaaaa ja to ja
On taki nie smialy a ja chce sie zabawic z dildo i rimming :/

Jacek Ty jako facet na pewno odczytujesz sygnaly , moze podasz jakis przyklad takiego subtelnego sygnałka :)