Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani młoda a może nie panna

ślub wesele i...co dalej

Polecane posty

panny młode kiedy zaczynacie wszystko przygotowywać??ja do ślubu mam jeszcze bardzo dużo czasu ale chciała bym żeby wszystko super wyszło....bo przecież to mój dzieN....

i jak zwykle nikt nic nie napisze

a skąd wiesz że to będzie wiejskie wesele

Ślub mam 7dmego sierpnia, nie mam butów, zamówionego fryzjera, kwiatów, przymiarka sukni 5tego a odbieram uszyta 6stego...masakra... Ale myślę,że zdążę i bedzie ok ;)

Miss.M to nie jest dobry pomysł, żeby odkłdać tyle rzeczy na dosłownie sam koniec...bierzesz pod uwage, że fryzjer moze nie miec juz wolnego terminu, albo ze z suknia cos bedzie nie tak? albo ze nie wyprobowane buty zalozysz pierwszy raz? podziwiam :o

Gość autorko kiedy masz konkretnie
ten slub? Od tego duzo zalezy.

ja mam slub za rok w maju, a niedawno zarezerwowalam sale i kamerzyste. bylismy tez w kosciele zarezerwowac date (troche wczesnie, ale mieszkamy za granica i mamy troche wiecej do zalatwiania z kosciolem). w styczniu chce zarezerwowac juz jakiegos dekorataora i oprawe muzyczna w kosciele. rozgladam tez sie za suknia, bo sa teraz przeceny, wiec moze uda mi sie cos kupic. 3 miesiace przed slubem bede szla na probny makijaz i fryzure i poszukam juz cukierni. acha foto i dj juz mamy wstepnie nagranego, umowe spiszemy za kilka miesiecy. jakbym mieszkala w Polsce to mysle, ze slub zorganizowalibysmy szybciej bo spokojnie sie da:) A jak chcesz na spokojnie to rok jest idealny.

My zaczęliśmy planować i działać 1,5 roku przed ślubem. Co prawda, mieliśmy ślub w czerwcu (ponoć jeden z najbardziej popularnych miesięcy na ślub). Na pewno ciężko było z zespołem, bo najlepsze już były zajęte :( Poza tym półtora roku w zupełności wystarczyło A jeśli planujecie ślub w okresie między końcem września - początkiem maja, to myślę, że będzie jeszcze prościej. Powodzenia :)

Fryzjera zabukowałam, dziś jadę po buty... Czasem chce się żeby było idealnie a nie zawsze wychodzi, ja mialłam sale i zespół zarezerwowane 1,5 roku przed weselem w międzyczasie trafił nam sie dzidziuś -poród miesiąc przed ślubem...różnie w życiu bywa z tymi planami... pozdrwaiam