Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lody o smaku truskawkowym

Co o tym myslicie??? PRACA , czy warto?

Polecane posty

Witam, Obecnie mój mąż od połowy miesiaca pracuje na 'czarno' (od przyszłego miesiąca ma dostać umowę, narazie odpracowuje pewien dług dlaszefa), ale mniejsza z tym. Obecnie w tej firmie zarobi (bo wcześniej w niej już robił) 1300zł plus delgacja 400zł w sumie 1800zł (minus jedzenie i wlasne potrzeby) czyli zostaje nam jakieś 1200zł. Nie ma go od poniedziałku do piątku. Dostał oferte pracy, ale zarobi około 3000zł (btutto). Ma się zdecydować do godz. 17 dziś. Wyjazd zza granice (Polska firma) na Litwę w poniedziałek, a wróciłby dopiero na święta. Co myślicie o tej ofercie?? Ja nie wiem czy warto jechać za takie pieniądze bo wiadomo, że na czysto wyjdzie mu pewnie 2000zl bo trzeba coś zjeść, a to pifko wypić,,,,sami wiecie. Nie wiem nie wiem.....

Gość trudna decyzja ale
to zależy co dla was jest ważniejsze: kasa czy rodzina jak to drugie to niech zostanie a jak to pierwsze to niech jedzie nie wierze w związki na odległość nie wierze w wierność jak facet tam kobieta tu i odwrotnie byłam za granica i widziałam co wyprawiają mężowie i zony z dala od swoich połówek nigdy nie pozwoliłabym wyjechać facetowi wole biedę byle razem

u nas z kasą krucho ale ja nie chcę tak żyć, że go nawet na weekend nie będzie. Myśleliśmy wyjechać razem ale to za jakieś pół roku dopiero. Dla nas ważna jest rodzina, a raczej to że chcemy ją stworzyć....

Nie ryzykujcie uszczerbku na małżeństwie, a nawet jego rozpadu. 3000 brutto to nie jakaś zawrotna kasa, dla której warto żyć na odległość. Serio.

Gość moznaa
gdyby to były zarobki rzedu 6-7000 zaryzykowąłabym moze lies miałabym naprawde trudna sytuacje,a tak to nie bardzo. ja równierz nie wierze w zwiazki na odległosc. chyba ze pojechał by na 3 miesiace maks i przyjezdzał co tydzien.

ta firma robi za granica i w polsce. w czerwcu mial isc robic do tej firmy za taka kase i w weekend przyjezdzac bo mial robic nad morzem. z tym ze babka nie zadzwonila na umuwienie sie..... i sie jej teraz przypomnialo... bo w polsce to ok. ale za granica mi sie to nie widzi

Gość iiiiiiiiiiiljkkjkkj
uuup

Gość mariobross69
nie oplaca sie za male pieniadze jak na taki wyjazd

Gość ALLEEE JAZDA I TO POLSKA
WITAM I ZAPRASZAM DO REJESTRACJI,BO NAPRAWDĘ WARTO! Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248