Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhytgbcfredc

Mój bylejaki kochanek

Polecane posty

Gość nhytgbcfredc

Mam 25 lat i mam kochanka. Żonaty, na stanowisku, standard. Żona oczywiście zła i niedobra, brzydka i z cellulitem. Też standard. Jest bardzo przystojnym facetem i zadbanym. Zawsze wokół niego kręciło się mnóstwo kobiet. Ja na początku stremowana byłam, bo ja taka szara mysza. A tu po czasie wyszło szydło z wora. Seks tylko z zoną. miał wiele kochankę ale z żadna nie był w łóżku, co najwyżej zaawansowane pieszczoty. A jego żona seksu nie lubi, raz jak był pijany mówił, że z żoną to raz na miesiąc i to tak całe życie. Ale ją kochał i znosił to. Teraz ma już tego dość i dlatego ma mnie. Sęk w tym, że on nie wie jak się zabrać za kobietę Seks z nim jest nudny, te same schematy. Przed nim miałam tylko dwóch partnerów, ale byli o niebo lepsi od niego. Po prostu jest słaby w te klocki. Nigdy nie miałam z nim orgazmu i raczej na to się nie zanosi.

Gość niebieskooooka dziewczyna
Ty głupia dziewucho...brak mi slow

Gość nhytgbcfredc
Teraz ja go wykorzystuje

ale to kochanek? czy sponsor? czy ktoś cię zmusił do tego, żeby z nim się spotykać ? bo nie rozumiem:D

to po co sie z nim spotykasz?Jak taki nudny, to nie dziwię się tej żonie!!! A ty widocznie bierzesz co leci

świetny kochanek:D zazwyczaj jak już bierze się kochanka ,to wynika to z pewnych braków ale żeby brać żonatego i to jeszcze nieporadnego:O

Gość Znawca temete
Skoro w łóżku porażka to nic dziwnego, że żona unika z nim seksu. Pewnie ma kogoś kto robi to znacznie lepiej :) Po co się z nim męczyć - też znajdź ogiera a nie seksualne zero...

Gość agusiawrozu
Jeśli jest jak piszesz to właśnie stworzyłaś nową definicję kochanka. A jeśli go kochasz, to nudny sex lub brak sexu to nic takiego. Jego żona też z tym umie żyć. Dasz radę. Powodzenia :):):)

Gość aurel2999
po co się męczyć dziewczyno. Nudny seks to podstawa rozpadu związku, bo bez seksu może być przyjaźń, ale nie związek, a nudny seks to początek stagnacji i nudy...daj sobie spokój.