Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowy wafelek

mąż poza domem

Polecane posty

Gość waniliowy wafelek

O razu zaznaczam, że chociaż nie jestem jakaś małolata, to nie widze wyjścia z tej sytuacji. Mąż pracuje za granicą, a ja mieszkam z 3 dzieci i teściowa w duzym domu.Chcialabym wyjechac do męża, dzieci już są dorosle, ale pozostaje problem tesciowej, bo skoro zapisala nam dom, to liczy na to, że nie będzie musiala mieszkac sama i nawet gdy raz zdarzyło się, że my byliśmy na urlopie a dzieci musiały pilnie wyjechać i jedną noc spędziła sama w domu to odstawiala straszne histerie i obdzwonila calą rodzinę jaka to krzywda jej się dzieje bo jest sama. Jak to rozwiązać, poradżcie!

Gość letkaaa
powiedz żeby to twój mąż z nia porozmawiał w koncu to jego matka

Gość i po problemie
to oddajecie notarialnie jej dom i niech da komuś kto się będzie się i nią opiekował

Gość po pierwsze
A co to ma do tematu forum: Ciąża, poród, macierzynstwo i wychowanie?

to zależy w jakim wieku jest teściowa i jak sama sobie radzi w życiu codziennym a dzieci by miały jechać z Tobą ?....bo jeśli nie to zostaną w domu to co za problem ? wiesz zapisując Wam dom liczyła się z tym że na stare lata będzie miała w Was oparcie i opiekę

Gość ...........oj............
No to ja widze takie rozwiązania: 1. mąż wraca do Polski 2. dzieci mieszkają z babcią 3. oddajecie jej dom i ona szuka sobie kogos innego na lokatora