Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfgdfgdrterter

ladna sukienka ? na wesele

Polecane posty

Gość superslims
fajniutka, pod warunkiem, że jesteś szczupła

Gość wszystkie chodza w identycznyc
h, jakies marszczenia i satyna. Ani to modne ani gustowne. Na jedno kopyto. Przejdz sie do Promodu albo Zary bo ręce opadają na was wszystkie wieśniarki.

Gość musialabym to zobaczyc na
osobie, bo tak to jak lezy, to takie sobie. Ale czasem z pozoru niewygledne, a jak sie ubierze lezy super. :)

Moim zdaniem ogólnie rzecz biorąc jest ładna. Tylko zależy jaką masz figurę i jaki efekt chcesz uzyskać. Bo o ile pasy wzdłuż sprawiają wrażenie wyższego wzrostu to motywy wszerz i to marszczenia mogą poszerzyć.

Gość lmkw'krejwl
gdzie ja kupilas?jest sliczna

Gość dfdfdfgdfgdrterter
dokladnie mam czarne wlosy ciemna karnacje podkreslona opalenizna z WAKACJI :d Kolory byly dwa, ten beż który wyglada idealnie do mojego wygladu :) byla jeszcze biala wpadajaca w jasny róż całkowicie dla blond Jestem dosc szczupła :) Sukienka ta nie jest z targu ani ze sklepu pod domem :/ nie jestem wieśniara a sukienka jest dla mnie i dla moich bliskich ładna:) PANNA MLODA ma prawie taka sama na poprawiny.. czego sie dowiedzialam jak pokazywalam moja :) rzeczywiscie tandeta i niesmak ponieważ nie mam panterek, luznych sukienek, dziwnych krzywych z dziurami i telefonu przyczepionego do sukienki jak to teraz jest "MODNE" :ddd boze boze..

Gość dfdfdfgdfgdrterter
poczekajcie sekunde zrtobie zdjęcie :) w Leo Cardi mode

Gość święta ewa
szczeże to mnie sie nie podoba, kojarzy mi sie z pikowaną kołdrą, ale to kwestia gustu :p

Gość święta ewa
szczerze*

Gość ogólnie mi się nie podoba
ale to mój gust zwyczajnie, tez mi się trochę z haleczką kojarzy

ale tak ogolnie to naprawde calkiem niezla. sama mam kiecke w podobny stylu, z tym, ze na jedno ramie i w granacie. wszystkim sie podobala :)

w sobote bylam na weselu i mialy dwie dziewczyny identyczne,ladnie sie prezentowala jedna ale byla masakrycznie chuda,jednak o dziwo w sukience ladnie wygladala,a i byla wysoka miala baaaardzo dlugie nogi i sandalki na wysokiej szpilce czarne druga ruda o pelnych ksztaltach wygladala przekomicznie ...normalnie gdybym nie widziala tej brunetki uznalabym,ze sukienka fatalna musisz miec idealna figure do niej pomijam juz fakt ,ze obie byly wsciekle ,ze druga ma ta kiecke:p