Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfgdfgdrterter

ladna sukienka ? na wesele

Polecane posty

a pannie młodej wspolczuje gustu skoro na wlasne poprawiny w takim czyms chce wyjsc :) kobiety ja się pytam gdzie skromność się podziała?coraz wiecej tandety. aha WYRAZAM swoja opinie,bo autorka sie pytala jak mi sie podoba,wiec darujcie sobie wyzywanie mnie.

Gość superslims
poczekajmy na zdjęcie

swoja droga wspolczuje Pani Mlodej ,ze w jej najwazniejszym dniu ktos predzej zalozy taka sukienke jak ma ona;)

Gość oooooooooooooooooooooo
kupilam taka sama tylko w innym kolorze- jasniutki roz, a sukienka ogolnie zajebista

Gość dfdfdfgdfgdrterter
ja ta mam na wesele.. ona ma opdobna na poprawiny.. tez marszczona inaczej pod szyja i paski czarne wzdłuż od pach w doł.. za minutke zdjecia :)

Ostra prawie taka sama a podobna to jednask roznica;) ja pomimo wszystko nie chcialabym zeby ktos mial prawie taka sama:D

octavia beznadziejna...chyba z 20 lat temu byla modna:o to juz autorki ladniejsza

Gość hahahahahah.
Sukienka po prostu tragiczna... Nigdy bym czegoś takiego nie założyła. Nie podoba mi się . .

Gość maćkowy potwór
obie moim zdaniem koszmarne pierwsza jest z tego badziewnego materiału z którego moja matka 30 lat temu miała halki a druga wygląda jak dla wytapetowanej tipsiary:O

ladna jesli jestes mloda i szczupla bardzo;) mnie nie wypadaloby juz w takiej wyjsc;) dwa tyg temu bylam na weselu i "rzadzily "marszczenia i satyny o kroju podobnym jak wkleilas ja mialam cos takiego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eda90a6482e34e4a.html ale ja jestem stara i mam "mankamenty"do ukrycia;) z drugiej strony nikt nie mial takiej sukienki:)

Gość kanikuy
sukienka jest dla mnie brzydka zajezdza totalna wsią i bezgusciem. satyna na wesele jest juz tak oklepana, ze smiac mi sie chce z MLODYCH dziewczyn ktore sie w to ubieraja. Rozumiem stare babcie czy ciotki , ale mloda dziewucha w satynie i to jeszcze z takim prymitywnym marszczeniem. Moja posciel do spania jest lepiej uszyta niz ta satynowa szmatka :D gdybym byla na weselu i ktos by sie w takim czyms pokazal to bym go wysmiala. Wyglada tak tanio jakby z jakiegos targu bczy lumpeksu chociaz i tam mozna znalesc prawdziwe perelki, a nie takie wśiockie sukienki jak twoja.

Gość bla bla bla ......
sukienka Octavii beznadziejna :O

Gość ramona23
serio chcesz sie w takim czyms pokazac?:D:D:D:D:D:D hahahahhahaha OKROPNA WIEŚ

Gość superslims
będzie to zdjęcie?????

Gość dfdfdfgdfgdrterter
http://i31.tinypic.com/2zp6npu.jpg niestety te jasne byly robione samowyzwalaczem z dołu i wyszło tragicznie :d ale tamte robiłam w lustrze więc wyszło bardziej realistycznie :)

Gość święta ewa
joolaa :D byłam na tym weselu też ha ha ha ha:p

Gość święta ewa
poznaje cię po kiecce :D

Gość superslims
spoko,

Gość superslims
tylko dobrze dobierz fryzurę