Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gretrrrrr

jak ja odzyskac????

Polecane posty

Gość gretrrrrr

bylismy razem 4 lata. ostatnio zaprzyjaznila sie z pewnym facetem i bylem zazdrosny o nia. balem sie ze moga cos poczuc do siebie. bylo duzo awantru o to. w tamten wtorek napisalem jej ze wyszedlem do klubu z kumplem i dwoma laskami. i od tego czasu jest cisza. zadzownilem do niej pod byle pretekstem a ona rozmawiala ze mna bardzo ozieble. nie wiem czy jest jeszcze szansa????

Gość gretrrrrr
no napisalem dlaczego

tylko o afery? ok zastanów się czy drugi raz nie postąpiłbyś tak samo? czy jest sens wracać do czegoś ,co skończy się tak jak wcześniej? czy brak zaufania w 4 letnim związku jest normalny?

Gość gretrrrrr
myslisz ze afery moje byly tylko pretekstem?? zaufanie bylo. nigdy niczego jej nie zabranialem. dopiero ten facet tak mnie wkurzyl, bo ewidentnie podrywal moja dziewczyne i o to mialem do niej ciagle pretensje nie wiem czy w ogole jest szana zeby wrocila do mnie

jakby mi facet napisał taki sms to byłoby adijossss amigooo a poza tym nie znam was być może dla dziewczyny to był pretekst bo zauroczyła się w tamtym.

myslisz ze afery moje byly tylko pretekstem?? zaufanie bylo. nigdy niczego jej nie zabranialem. dopiero ten facet tak mnie wkurzyl, bo ewidentnie podrywal moja dziewczyne i o to mialem do niej ciagle pretensje nie wiem czy w ogole jest szana zeby wrocila do mnie a może Twoja dziewczyna chciała być podrywana? szanse jakieś zawsze są ale to musisz zorientowac się u źródła

Gość gretrrrrr
niebieska chmura - ale co ja takiego napisalem???? no wlasnie probowalam sie z nia skontaktowac ale byla oziebla. nie wiem, udawac ze jest ok wszytsko???