Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przekombinowane lancome

DZIEWCZYNY POKAŻCIE SWOJĄ KOSMETYCZKE-JAKICH KOSMETYKÓW UŻYWACIE!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość po pierwsze
Koleżanka w kosmetyczce nosi nawet żel pod prysznic i krem do stóp. Bez tego nie rusza się pewnie z domu.

Gość tez mam pare kosmetykow
z lancome czy dior ale mam tez z np avon, loreal, ziaja i te drozsze wcale tak naprawde nie sa takie lepsze od tych tanszych. wiec jesli ty autorko patrzysz tylko na cene i firme to wpolczuje:O bo nie zawsze drozsze oznacza lepsze

Gość ja mam troche kosmetykow
ale nie az tyle :) cienie z Clinique i revlonu (osobiscie wole Revlon bo Clinique sie posypaly szybko) tusz Clinique i no7 z Bootsa blyszczyk najtrwalszy Clinique,ale wole na razie tansze-max factor fluidu uzywam bardzo rzadko Ostatnio udalo mi sie upolowac na Ebayu.co.uk kosmetyki Dermalogica do oczyszczania twarzy,maseczke owsiana i krem active moist- duuuzo taniej i w opakowaniach profesjonalnych czyli hurtowych dla zakladow kosmetycznych - sa swietne. Maseczki z Dermiki i Soraya Zel pod prysznic Babor - tez za grosze z ebay. Powyzsze "specyfiki" sa w lazience i nie nosze ich ze soba oczywiscie ;) Ale jesli chodzi o typowa kosmetyczke to w torebce nosze tylko puder prasowany z L'oreala a i tak zapominam o nim :)

Gość ja mam troche kosmetykow
ale Dermalogica nabylam w zeszlym tygodniu, do tej pory az tylu kosmetykow nie mialam. Pewnie wystarczy mi tego na ponad rok bo to sa "wiadra" zelu do mycia i toniku chyba 500 ml:D

Droga Autorko, jaką masz dobrą pracę jeśli takie błędy ortograficzne stawiasz? Ja osobiście to nie wiem po co Ci taka ilość kosmetyków? Czy masz aż takie problemy z wyeksponowaniem swojej urody, że musisz używać tych wszystkich specjałów?

Gość Blogggerrrka
www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Gość aaaaaaaaaaaaaas
autorko twoja geba musi byc niezle paskudna skoro ty;e paskudztwa na siebie nakladasz, wystarczy walnac i odleci tapeta

Gość Green_Apple24
Ja raczej nie mam wielu kosmetyków w swojej kosmetyczce - neizbędne minimum spradzwonych produktów: Puder i podkład - mineralna seria Artdeco róz - Rimmel Tusz -czarny Bell, brązowy All in One MAscara Artdeco Pomadka ochronna - AA Blyszczyki - Rimmel, Artdeco, Essence Szminki - Maybelline Kredki - Wibo Cienie - Inglot, Bell

Gość nie zimą zimą nie
Bym napisała jakie ale napisze tylko że są z górnej półki kremy po 300 zł a kolorowe np puder 200 i inne też drogie.

Gość do merry-go-round
o kolorówce napisałam w topiku obok, tutaj napiszę o pielęgnacji :classic_cool: twarz: mleczko dr scheller, krem brzozowy (lepszego nie ma nigdzie na świecie!!) z nagietkiem, ew. rano alterra niebieska ciało: do mycia żele alterra, lub mydło (zgadnijcie jakiej firmy :classic_cool: ),, balsamy lub oliwki różne: suhada, alterra, kneipp, hipp i coś tam jeszcze.

Gość do merry-go-round
i jeszcze zapomniałam o włosach! tak więc :classic_cool: : szampony w sumie 3 wymiennie są to linoderm do wypadających, bio naia lub barwa ziołowa z czarną rzepą. odżywki ostatnio to tylko wcierkę wzmacniającą joanny, ale także czasem coś typu serum ziołowo-witaminowe radical, odżywka fitomed, jakieś maski z biovaxu czasem. czasem do stylizacji grzywki używam żelu w sprayu z isany z rossmanna. i wykańczam okropną, najgorszą na świecie :O odżywkę do psikania bez spłukiwania czarną z gliss kura :O

Gość do merry-go-round
aha i demakijaż: jeszcze do wczoraj używałam płynu dwufazowego "ekspresowego" do oczu wrażliwych z yves rocher - porażka! badziewie, nie polecam! :O ale doszłam do wniosku że jednak za kiepski, za bardzo mnie podrażnia i kupiłam klasyczną :classic_cool: delię dwufazową, która i świetnie zmywa, i nie podrażnia, i jest dużo tańsza. także ten... i czasem jeszcze chusteczki aloesowe z alterry :classic_cool:

Gość Według faceta :)
Drogie kobiety! Mężczyźni od wieków próbowali zrozumieć wasz tok rozumowania w tym m.in. waszego zamiłowania do kosmetyków, wszelkich prób upiększania. Będę szczery, ponieważ bawi mnie wasza pogoń za urodą, walką przegraną z góry. Tyle czasu spędzacie na dobieraniu odpowiedniego zestawu, że nie dostrzegacie rzeczywistego stanu rzeczy. Niejednokrotnie powtarzaliśmy wam, że nie tylko wygląd się liczy, a przecież powinnyście zdawać sobie z tego sprawę. Bez poważania, facet