Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przekombinowane lancome

DZIEWCZYNY POKAŻCIE SWOJĄ KOSMETYCZKE-JAKICH KOSMETYKÓW UŻYWACIE!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

cienie do powiek-Clinique, Colour Surge Eye Shadow Trio (102 - Forget Me Not) , Christian Dior, 5-Colour Palette ( Palette nr 760) tusz do kresek-Clinique, Brush-on Cream Liner ( smoky grey) podkład-Guerlain, Parure Gold, Rejuvenating Gold Radiance Foundation SPF 15 (Fluid rozświetlający) kompakt-Christian Dior, Diorskin, Forever Compact kamuflaż-Artdeco Magnetyczny kamuflaż w kremie (01 neutralizing green+02 neutralizing yellow) róż do policzków-Christian Dior, DiorBlush szminki-Chanel, Rouge Coco, Hydrating Creme Lip Colour (Szminka nawilżająca) (08 La Pausa +19 Gabrielle) błyszczyki-Lancome, Color Fever Gloss (208 Honey I Love You+ 021 oraz kolor Dangerously Pink) puder w kulkach-Guerlain, Meteorites Pearly White (Pastelowy puder rozświetlający w kulkach) (04 Pastel White ) tusze do rzęs-Kanebo, Styling Mascara - Curl (tusz modelujący - podkręcający) (MC01 Black) żel do higieny intymnej-Soraya, Lactissima Forte, Sesnistive, Żel ginekologiczny do higieny intymnej z ekstraktem z rumianku żele pod prysznic-Lirene Dermoprogram, Body Colour, Żel+oliwka pod prysznic Balsam do ciała- peeling do ciała-Yves Rocher, Tradition de Hammam, Orientalny peeling do ciała z glinką marokańską krem do stóp-Scholl, Foot Therapy, Deep Moisturising Cream (krem odżywczo-nawilżający do stóp) demakijaż-Nuxe, Eau Demaquillante, Płyn do demakijażu oczu i twarzy +Lancome, Bi-Facil (Dwufazowy płyn do demakijażu oczu wrażliwych) oczyszczanie twarzy-Dr Irena Eris, Young & Unique, Aksamitny żel do mycia twarzy tonik-Clinique, 3-step Skin Care System, Mild Clarifying Lotion (tonik do cery szczególnie wrażliwej i bardzo suchej) woda termalna-Avene, Eau Thermale (Woda termalna w spray'u) [niezastapiona w upalna dni:P] żel nawilżający do twarzy używam go na noc-Christian Dior, HydrAction, Gel Sorbet Ultra Hydratant (Żel głęboko nawilżający) krem do twarzy na dzień-Lancome, Hydra Zen Neurocalm, Creme de Jour Special Peaux Seches (Krem na dzień do skóry suchej)

boze ale z ciebie krowa załosna:onie mozesz przezyc ze ludzie nie wiedza jakich kosmetyków uzywasz to sie na kafe chwalisz:o widac ze byłas biedna teraz jakiegos nadzianego frajera znalazłas i sie tepoto pusta na kafe chwalisz drogimi kosmetykami:o:o:ożal żal żal

Gość wawel castleeeeeeeeeeee
Ło matko, że ci się chciało to wszytsko wypisywać :O Ja nie znam tych firm. Używam Manhatana, Miss Sporty i innych tanich, które pewnie uważasz za buble :)

ludzie nie chce mi sie pisac ale prezwaznie firma loreal astor maybelline manhattan duzo tego jest a najwiecej mam zeli pod prysznic chyba ze 20:P mam słabosc:)

dlaczego mnie wyzywasz tępa prosta dziewucho?????? to że napisałam jakich używam kosmetyków to nie oznacza że się chwale chciałam sie poprostu wymienić doświadczeniami kosmetycznymi padalcu!!!!!!!!!!!!! do wawel casteleeeeeeeee-wcale nie uważam że to buble poprostu dobrze zarabiam i mogę sobie pozwolić na takie kosmetyki ale,tych tanich też używam szampony ,żele,:)

żelu do seksu analnego z moim owczarkiem używam tylko najlepszego firmy dior!

Gość po pierwsze
Chwalipięta jesteś i tyle. A jak ci to ktoś powiedział ( napisał ) to się obrażasz. Ewidentnie chodziło tylko o pokazanie marek. Snobka.

spierdalaj zazdrosna sukooooooo!!!!!!!!!

Gość taki temat juz tu byl
:O zalosna jestes autorko

Gość po pierwsze
oooooo, czyli rację miałam!

a jak bym napisała loreal albo,nivea czy garnier to dobrze by było??? żałosna jesteś:P

Gość po pierwsze
My plebs z Kafe używamy tylko mydła Szary Jeleń.

niestety rozczaruje was, bo wszystko co mam jest z górnej półki!!! Jestem od was lepsza. Kosmetyków intymnych tez używam najlepszych, nawet mam super perfumy do cipki firmy chanel oczywiście, które świetnie tuszują zapach centrum rybnego

Gość wieśkaaa
po pierwsze My plebs z Kafe używamy tylko mydła Szary Jeleń. :D a do prania tylko płatki mydlane :classic_cool:

Gość taki temat juz tu byl
poza tym wydaje mi sie ze autorka to jakas znudzona 15sto latka ktorej naprawde bardzo sie nudzi i ma wiele kompleksow a tych kosmetykow nawet na oczy nigdy nie widziala tylko spisala nazwy z innego tematu ! :O takze wez sie dziecko za cos pozytecznego do roboty ! bo jak narazie reprezentujesz tylko to jak pusto masz w glowie

Gość po pierwsze
No przecież to jasne. Też se takie kupimy ( my plebs z Kafe ) jak znajdziemy frajera zkasą.

fioletowy moty-już się tak nie podniecaj bo od gadania twój tuz firmy krzak nie zamini sie na lancome 🖐️:D:D:D

tusz miało być

Gość no to nie jestes jedyna
ejjj a nie biały ten jeleń?:D

Gość po pierwsze
Biały będzie dopiero jak zacznie używać takich kosmetyków jak autorka. :)

Gość wieśkaaa
no to nie jestes jedyna ejjj a nie biały ten jeleń? może i biały, ale ja swój tak oszczędzam że ze starości zrobił się szary :classic_cool:

Oj wielu, ale tańszych. Do makijażu mam podkład i tusz sensique(te mi najbardziej odpowiadają),cieni mam sporo, jeden zestaw też z sensique, jeden kolor z loreal, paletę z oriflame. A puder to za 5zł jakiś:classic_cool: żeli też sporo, z ziaji prawie każdy rodzaj tych mydeł i z biedry mam też,bo super pachną i w ogóle są w pytkę:-) balsamów kilka z avon(piękne zapachy),kilka z oriflame,dove i z lidla:-P peeling do ciała też avon ale preferuję naturalny z kawy, a peeling do twarzy jakiś st.ives brzoskwiniowy-polecam.

to nie ja sie tu podniecam,poza tym ja nawet gdybm miała tusz za kilkaset złotych nie chwaliłabym sie nim żałosnie na kafe:o wez lepiej spójrz na te swoje kosmetyki i poprzeżywaj kolejne chwile ekstatycznych uniesień

Pewnie jesteś potworną paszteciarą, że musisz używać, aż tylu kosmetyków, o tak intensywnym działaniu!

czymam to wszystko w reklamuwce z biedrąki bo nie ma takich durzych kosmetyczek

TY MYŚLISZ ŻE TE Z GÓRNEJ PÓŁKI są lepsze?????????hahahahaha:) Nabijasz kasę producentom,jeszcze za pieniądze wyżebrane od mamusi.Ja jednak myslę że wogóle nic z tych kosmetyków nie masz ,ale napracowałas się żeby tu wypisac ich nazwy.

A nie masz reklamówki lepszej????????????? Na takie kosmetyki reklamówka z BIEDRONKI ?????????????:)