Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ab7

dostałam dziś pracę, ale w gruncie rzeczy się nie cieszę

Polecane posty

Gość ab7

jedyny plus to umowa na cały etat i 4 km do pracy przyjęłam ją tylko dlatego, że tak trudno o pracę i nie ma lepszych ofert chciałabym robić coś lepszego i ciekawszego, ale w dzisiejszych czasach to niemal nie możliwe a jak możliwe to 40 km dalej i cały zmarnowany dzień a płaca i tak taka sama

Gość ab7
tak naprawde wszystko wymysliłam na potrzeby tego forum :classic_cool: a nawiasem mowiac w gruncie nie ma zadnych rzeczy ale i tak sie cieszę jak gupia do sera :D

to szukaj dalej jednoczesnie pracujac tutaj. moze ta praca nie okaze sie taka zla i zostaniesz, albo znajdziesz ciekawa wczesniej. na pewno masz jakis okres probny - to nie tylko jest dla dobra pracodawcy ale tez pracownika

Gość ab7
wyżej to podszyw wiem, że trzeba się cieszyć ale to spożywczak ! a ja już w spożywczym pracowałam i wiem czym to pachnie ale wysłałam już kilkadziesiąt C.V. i żadnego odzewu no więc co było robić mimo, że jestem wykształcona nie można liczy na wiele szczególnie w małym mieście lub na wsi

Gość jakaś new
wiadomo bez znajomości ani rusz

Gość ab7
ale sie tym nie przejmuje raz na jakiś czas pojadę te 40 km do galerii i tam sobie dorobię jako galerianka

Gość ab7
widać ktoś mi zazdrości tej pracy skoro się podszywa i mu nie wychodzi pewnie nawet do tego spożywczaka by go nie przyjęli więc wybaczam głupotę

Gość akuuukuu
pewnie ten podszyw w galerii sobie dorabia wiec uważa, że wszyscy tak robią brawo za głupotę !