Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Leworęczna-

FARBOWANIE WŁOSÓW

Polecane posty

Hej! Obecnie mam blond pasemka. Chcialabym miec jednolity kolor wlosów - blond. Czy musze czekac az mi wlosy odrana czy moge polozyc jedna farbe na druga bez zniszczenia wlosow?

Gość :-)))))))

Gość :-)))))))

Gość BEzEnduuuu
ja tez zacynalam od psemek a teraz mam cala glowe blad mi osobiscie nie poniszczyly sie wlosy :) nalozylabym farbe na cala glowe

Pytałam o to dwie fryzjerki i mi powiedzialy ze blond farba nalozona na blond pasemka spali/zniszczy wlosy. Hmm. Sama nie wiem co o tym myslec,ldatego tutaj pytam:-) Farbowalas sama czy u fryzjera?

Gość BEzEnduuuu
mi farbowalala i naal farbuje wlosy sasiadka z zawodu fryzjerka a jaka to farba? czy idziesz do zakladu fr?

Chodze do zakładu fryzjerskiego, gdzie najpierw uzywano farb firmy Loreal a teraz jakies Vitaliss czy cos takiego. Tzn miałas pasemka blond i na nie nalozylas na calosc kolor blond?

Gość BEzEnduuuu
tak tyle ze ja uzywam od zawsze rozjasniacz do wlosow blonde de luxe. Najpierw byly to pasemka ale potem swierdzilam ze chce na cale wlosy i polozylam na cala glowe, na pasemka tez;)

Gość BEzEnduuuu
he he nie wypadly;p ale mnie nastraszylas dzisiaj nakladam na odrosty i przez Ciebi sie boje :D zastanow sie nad tym skoro 2fryzjerki ci tak radzily ja to ja...a cb na sumienieu nie chce miec;p

Gość BEzEnduuuu
no i jakie masz wlosy ja mialam ciemny blond to po pierwsze 2mam grube mocne wlosy a ty?

Naturalne mam ciemny blond i dosc grube. Od ok 5, 6 lat robie na nich pasemka blond, jednak wolalabym miec blond na calych wlosach:-)