Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilenkaMilanka

Oszaleje z sąsiadką i jej dziecmi...pomocy

Polecane posty

Gość MilenkaMilanka
Ta kobieta chce terroryzowac caly blok

Gość szanujmy się...
pożyjemy - zobaczymy :D

Gość MilenkaMilanka
ale ja nie bede miała dzieci naprawde

pożyjemy - zobaczymy będę wychowywała dziecko, nie sąsiadów :P

Gość anette11111
pisałam już w jakimś temacie że boję się zostać matką bo chcę normalnie żyć. Może za mało tych hormonów u mnie czy coś ale chcę w miarę normalnie żyć. Mam na górze matkę małej i obok z dwójką dzieci. Wiem co to znaczy i pewnie się dlatego boje. Miłe są ale jednak ....

Gość MilenkaMilanka
2 pietra wyzej mieszka tez rodzina z dzieckiem i oni takich cyrków nie robią.

Gość MilenkaMilanka
Ta babka nie moze mi nic zrobic jak nie hałasuje po 22. a w dzien tez sie nie dre w nieboglosy

Gość xxcxczz
moje sasiadki caly dzien spedzaja na schodach pijac kawe i obserwujac innych....

Gość MilenkaMilanka
Mnie niektorzy ludzie wręcz smieszą.Kiedys ta pani okrzyczała takiego dziadziusia,ze z głosno chodzi( on chodzi o lasce, to jak ma ją w powietrzu trzymac;))

Gość anette11111
mi tłumaczyła jedna ze ma kolki a druga ze ząbkują. Ja bym to jeszcze przeżyła ale mój jak wraca po nocy i troje dzieci słychać jak bardzo głośno płaczą i on się wyspać nie może to współczuję. Ja tam śpię bardzo mocno. I może bardziej dlatego się boję że jak zostanę może kiedys matką i będę miał dziecko które non stop płacze to chyba się załamę

Gość cztery sery
dziewczyno, w czym masz problem?-do 22 robisz wszystko (oczywiście w granicach rozsądku), po 22 jest cisza i koniec-jak sąsiadce sie to nie podoba-niech wezwie policje....

Gość MilenkaMilanka
Mam tylko dosyc tego marudzenia tej baby.Oczywiscie doszlo kiedys do ostrej rozmowy.Nie rozumiem tylko jak mozna komus tak dezorganizowac zycie bo ktos ma dziecko

Gość MilenkaMilanka
Chyba z policją juz probowała co cos kiedys marudzila,ze przyjechac nie chcieli;)

Gość fefe4
dziewczyno olej ja od 6 do 22 masz prawo słuchać muzyki, rozmawiać z koleżanką i robić rózne inne rzeczy, które każdy normalny człowiek robi wśród nas wiele jest osób, które mają małe dzieci i co?? i wszyscy mamy się pod nich dostosowywać?? cisza nocna ma trwać 24 h na dobe?? olej ją zwyczajnie, nie ma prawa wymagać od ciebie pewnych rzeczy, a skoro nawet nie prosi tylko z mordą wyskakuje to po prostu ją olej, nie kłóć sie tylko, ale spokojnie powiedz że po 22 na pewno nie bedziesz hałasować

Gość grhhhh
up