Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilenkaMilanka

Oszaleje z sąsiadką i jej dziecmi...pomocy

Polecane posty

Gość MilenkaMilanka

Witam,mam mega klopot.Moja sąsiadka ja 2ke malych dzieci.bliznieta.Maja 3 miesiace.Mieszka za sciana,tej babie wszystko przeszkadza.Slucham muzyki(normalnie)ta leci i kaze wyłączac.Mam ją gdzies,nie bede u siebie w domu na palcach chodzila.

Gość MilenkaMilanka
Oczywiscie nie szaleje po domu i nie krzycze na caly głos,ale jej przeszkadza nawet jak rozmawiam z kolezanką na balkonie.Powiedzialam,ze nie zamkne sie w domu i nie bede na palach chodzila,Wymysliła,ze budze jej dzieci.

Gość szanujmy się...
więcej zrozumienia , też kiedyś będziesz mamusią bobaska i marzyła tylko o ciszy i spokoju:D

Gość callendario
powiedz jej zeby zalozyla dzwiekoszczelne sciany

skoro mieszkasz w bloku to obowiaZuje Cie cisza nocna, poza nia mozesz halasowac do woli - jesli ma pretensje to jej to powiedz, niech sobie policje wzywa, ktora oczywiscie nie przyjedzie ale radze ci najpierw z nia pogadac - z sasiadami lepiej miec dobre stosunki

powiedz jej, że jak chce mieć zupełny spokój niech wyprowadzi się do swojego domu jednorodzinnego. przewrażliwiona wariatka!

Gość MilenkaMilanka
Mam prawo czuc sie w domu dobrze a nie latach na palach.moze w ogole powinnam sie wyprowadzic do czasu pelnoletnosci tych dzieci heheh

Gość szanujmy się...
juz ja znam te ciche rozmowy z koleżanką na balkonie :P

Gość MilenkaMilanka
Ostatnio przyczepiła sie drugiej sąsiadki...UWAGA,ze jej kot za glosno miauczy na balkonie heheh

Gość straszne rzeczy opowiadasz

Gość MilenkaMilanka
Przeciez nie bede rozmawiała szeptem o godzinie 16.00,moze juz w ogole na migi

ja bym sąsiadkę olała. jeżeli mówisz, ze zachowujesz się ok, to kobieta przesadza. ktoś napisał , ze jak będziesz matką to zrozumiesz. nie zgadzam się- ja jestem matką ale nigdy nie miałam pretensji do sąsiadów- nawet jak wieczorem trochę hałasowali. ludzie- trzeba nauczyć się żyć między innymi!

ja Cie rozumiem, mam tak samo porabaną sąsiadke. gadalam z kolezanką wieczorem kolo 21.00 przed klatką a ta franca z parteru przegoniła nas bo jest pozno i nie mamy prawa rozmawiać przed klatką :o a jak byłam mała zabroniła nam skakać w gumę bo jej się okna kurzą :D

Gość MilenkaMilanka
Tak naprawde to tej kobiety maja dosyc wszyscy sąsiedzi,na kazdego cos znajdzie.A to,ze ktos pali pietro wyzej papierosa i dym jej do domu leci, a to,ze ktos za glosno rozmawia, i ciagle cos

Gość szanujmy się...
babka jest zmęczona i przewrażliwiona na hałasy nawet te najmniejsze bo strach ją ogarnia ,że za chwilę dziecko może się obudzić i kicha z tej odrobiny odpoczynku kiedy maluch śpi:) hm....:)

Gość MilenkaMilanka
Olewamy tę panne powoli,starszy o czywiscie policje zewie

Gość szanujmy się...
dzieci są różne , moja córka budziła się nawet jak mucha po pokoju przeleciała , syna natomiast nawet wybuch bomby atomowej koło łóżeczka by nie obudził :D troche tę sąsiadkę twoją rozumiem , pewnie chodzi zmeczona , snuje się jak po psychotopach , nie wyspana i wścieka się na jakikolwiek hałas:)

ale co z tego, ze jest zmęczona. to nie znaczy, ze ma prawo pouczać jak ktoś ma mieszkać we własnym mieszkaniu :o

Gość MilenkaMilanka
ale nie wyprowadze sie z domu lub nie bede pełzała zeby bylo ciszej

to, ze kobieta jest zmęczona nie znaczy , ze całe jej otoczenie ma jej ustępować. to ona jest matką i to ona świadomie decydowała się na to zmęczenie i wszelkie poświęcenia- nie jej sąsiedzi

Gość MilenkaMilanka
Wlasnie.Mam prawo posłuchac muzyki,porozmawiac na balkonie.

Gość MilenkaMilanka
Powiedzialam jej to są JEJ dzieci a nie moje.Ja zachowuje sie normalnie i mam prawo czuc sie w domu dobrze

Gość szanujmy się...
a może postarasz się choć troszkę? muzykę przecież można posłuchać w słuchawkach a koleżankę na ploty zabrać na spacer?

"też kiedyś będziesz mamusią bobaska i marzyła tylko o ciszy i spokoju" >>>>Właśnie dlatego NIGDY żadnych dzieci:O

Gość MilenkaMilanka
Daj spokoj to moje mieszkanie i moja sprawa co tam robie

no bez przesady może na balkon wcale ma nie wychodzić? niech sie baba wypcha sianem.

Gość MilenkaMilanka
Złotowłosa tez tam mysle.

szanujmy się- a Ty chciałąbyś rezygnować z własnego życia na rzecz cudzego??ja rozumiem ustępstwo w stylu "nie zrobię głośnej imprezy" czy "nie będę hałasować jej pod oknami", ale uciekanie z własnego domu, "zakaz" przyjmowania gości to lekka przesada