Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie szcześliwa

nie wiem czy kocham

Polecane posty

Gość nie szcześliwa

witam jestem od ponad 4 lat z facetem mieszkamy juz razem 3 lata podczas naszego zwiazku duzo sie wydazyło poniewaz ma on na mnie ogromny wpływ wybaczam mu wszystko ( 2 zdrady :( ) , ostatni dowiedziałam sie ze znowu spotyka sie z ta dziewczyna ale od dziewczyny ,która to usłyszała od innej on twierdzi ze mnie kocha ale ja juz w to nie wieze mysle ze to jest tylko dla niego dobry układ on robi co chce ja mu wybaczam sama zajmuje sie domem (sprzatam , gotuje ,piore ) jestem po prostu kura domową a on dobrze sie bawi moim kosztem razem tylko opłaca to miszkanie wydaje mi sie ze marnuje sobie zycie nie wiem czy to ma sens pewnie wiele z was uzna ze jestem głuipia ale to chyba miłość i moc jego słów w ktore wize nie wiem co mam robic czy kos ma podobnie jestem jeszcze młoda i nie chcem zmarnowac sobie zycia obudzic sie za 20 lat i pomyslec straciłas najlepsze lata swojego zycia z jakims dupkem który cie nie szanuje ,nie kocha i nie potrafi byc wierny :(

ja bym spakowała faceta zaraz po pierwszej zdradzie ...a ile tych zdrad masz zamiar jeszcze wybaczyć hmmmm ?....jak chce marnuj najlepsze lata swojego życia u boku faceta który Cię nie szanuje ...nie kocha i jest z Tobą tylko dlatego że ma wyprane ugotowane no i sex za darmo Twoje życie i Twoje decyzje nikt ich za Ciebie nie podejmie ale zastanów się czy warto być z kimś takim

Gość nie szcześliwa
ale co mam robic nie jestem pewna niczego nie ufam mu w zadnej kwesti tylko sie mecze wydaje mi sie ze on tez tylko zedne z nas nie ma odwagi tego zakonczyc

Gość nie szcześliwa
musze z kims pogadac bo popadne w jakas depresje z dnia na dzien jeszt coraz gorzej naj gorsze jest to ze on mi nie ufa a ja jestem fer sprawdz mnie i jest zazdrosny o wszystko takie małe dziecko gówniaż

tylko zedne z nas nie ma odwagi tego zakonczyc " chyba zartujesz sobie .. Trzymasz sie tego kolesia jak rzep psiego ogona a ty piszesz że nie macie odwagi? Koleś jak koleś , najzwyklej w swiecie fajnie sie ustawił a ty mu w tym pomogłas i pomagasz nadal ... ma pewnie kilka panienek razem z tobą , hula sobie , bawi sie ... zacznij sie szanować koleżanko daj mu buzi , wrecz mu bilet w jedna stronę i powiedz żegnaj :)

no ale skoro się męczysz i nie jesteś szczęśliwa to może warto zdobyć się na odwagę i zakończyć ten bez przyszłości związek ...bo nie licz na to że facet nagle się zmieni a i Ty z dnia na dzień nie zaczniesz mu ufać ....a czas ucieka

mialam kiedys podobnie, bylm z chlopakiem ktory lubil towarzystwo kobiet, zawsze o czyms dowiadywalam sie po fakcie, moze minie nie zdradzal ale nie podobaly mi sie pewne fakty. zerwalam z nim bo sie poprostu meczylam.

Gość nie szcześliwa
tylko dla mnie to nie takie łatwe wreczyc bilet i pa pa juz nie raz starałam sie zerwac zakonczyc to tylko on wtedy obiecuje ze sie zmieni , płacze i jak wczesniej napisalam ma na mnie duzy wpływ chciałąbym powiedziec dowidzenia i zeby był spokój a to bedzie jak zwylke proszenie plakanie i ja wkoncu ulegam :(

zrywalam z nim 3 razy trwalo to ponad rok, zdecydowanie za dlugo bo tylko tracilam czas. w koncu pewnego dnia obudzilam sie i stwierdzilam ze nic do niego nei czuje , zerwalam. nie zaluje, myslalam jeszce o nim przez miesiac moze troche wiecej zle znalazlam prace i zapomnialam:) teraz to mi on powiewa :) otworzylam oczy i wiem ze sa duzo ciekawsi faceci:)

Gość Ona z pytaniem
Nioe chce mi sie tego czytac ale jesli nie wiesz czy kochasz znaczy ze nie kochasz

Gość nie szcześliwa
tak on tez lubi byc w centrum zainteresowania lasek uwaza ze kazda moze miec nie wiem co mu sie stało moze to okres wieku sredniego jest troche starszy odemni moze po 30 niektóży tak maja ?????? ustawił sobie mnie owina w oku paluszka i robi zemna co chce :(

i po co sie meczysz? ja mysle ze faceci jesli o to chodzi sie nei zmieniaja... kobiety zreszta tez

powiem Ci jak bylo u mnie czulam ze moj facet o mnie sie nei troszczy , nie zabiega, ja marzylam o takim bym byla oczkiem w glowie dla kogos. zerwalam bo sie meczylam pozniej stwierdzilam ze moglam to odrazu zrobic bo tylko strecilam czas. teraz spotykam mase fajniejszych facetow. moj obecny chlopak stanol by na glowie by bylo mi dobrze, jestem dla niego najwazniejsza... takiego faceta potrzebuje a nie maczo....

tylko dla mnie to nie takie łatwe wreczyc bilet i pa pa to nie jest trudne ,tylko ty nie chcesz tego zrobić a skoro nie chcesz tego zrobić to tylko na własne zyczenie stajesz sie nieszczęśliwa a co za tym idzie dalsza gadka na tym topiku nie ma sensu bo ty i tak wrócisz do domu , usłyszysz następnym razem ze twój facet przeleciał następną panienkę , chłopak zapłacze po raz setny i będzie po sprawie :) NADAL SIELANKA I POZERSTWO żE JEST CACY ... jak dzieci ;) , jak dzieci ;)

Gość nie szcześliwa
tylko ze przez pewien okres tak było bylam jego oczkiem w głowie wszystko robilismy razem dogadywalismy sie bez słów był wspaniale po pierwszej jego zdradzie i widomosciach ktore w miedzy czasie pisał z innym laskami na pewnym portalu przeraziłam sie a to wszystko ciagnie sie za mna do dnia dzisiejszego i nie wiem jak to zakonczyc

Gość nie szcześliwa
chyba dlatego mz nim jestem bo kiedys bylo pieknie

no właśnie kiedyś było pięknie ....a liczy się co jest teraz i przyszłość ....jak chcesz dalej żyć wspomnieniami i złudzeniami to trudno .....

a to wszystko ciagnie sie za mna do dnia dzisiejszego i nie wiem jak to zakonczyc " ale po co o to pytasz? po co pytasz jak to zakonczyć ? Jak nawet już pojmiesz znaczenie słów żE MOżNA ODEJSC ... to i tak tego nie zrobisz... to tak samo jak prawiczek pyta jak poderwac kobiete ? po czym otrzymuje 1000 rad jak to zrobić a on kwituje to zdaniem : I tak nie poderwę bo ja nigdzie nie wychodze z domu :D

ale zdradzał cie tylko droga elektroniczna? czy jak ? to chyba Twoj chlopak lubi flirtowac z inymi kobietami. to musisz sobie odpowiedziec na pytanie czy chcesz byc z takim facetem z taka cecha charakteru.... a widac ze nie

Gość nie szcześliwa
bardzo dobre Regres ciekawe czy w zyciu codziennym jestes tak cwana czy tylko tu w pisaniu chciałbym miec takie podejscie jak ty

mozliwe ze juz nie jestes jego oczkiem w glowie tylko sie przyzwyczail do Cie bie i nie che odejsc bo mu dobrze. Ddybys nadal byla jego oczkiem w glowie nie flirtowal by z innym kobietami w realu. jesli chodzi o zycie internetowe to sie nie wypowiadam bo sama swieta nie jestem. moze dlatego ze tez niejestem pewna swoich uczuc do mojego faceta:( choc jest kochany... dobry itp

Gość nie szcześliwa
zdradził mnie droga elektroniczna i przez kontak fizyczny z 2 kobietami o tylu sie dowiedzialam a ile ich bylo nie wiem moze wiecej nie ufam mu to n ie wiem mam pomysł na sprawdzenie go ale nie wiem czy to nie za dziecinne ?;(

Gość nie szcześliwa
ma hasła w komuterze i w tel nie moge go w ten sposób sprawdzic nie moge zobaczyc z kim pisze i co robi

bardzo dobre Regres ciekawe czy w zyciu codziennym jestes tak cwana czy tylko tu " jestem facetem :) a czy w życiu jestem cwany ? nie,nie jestem cwany , powiedział bym że raczej z zasadami :)

ma hasła w komuterze i w tel nie moge go w ten sposób sprawdzic nie moge zobaczyc z kim pisze i co robi " a to hultaj :P