Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani magister nad magistrami

Jakie studia skończyliście!!!

Polecane posty

Ja miałam szczęście i trafiłam na studia dzięki którym nie muszę martwić się o przyszłość. Po co mi 10 różnych kierunków skoro można wybrać jeden sensowny. Pozdrawiam "wiecznych studentów" :)

Gość ble ble blee
lepiej poznać 1 kierunek dobrze niż 15 byle jak, lepiej byś zrobiła doktorat, a nie rozmieniasz się na drobne z tyloma magistrami:O

Gość kuchareczka.
nie straszcie dziewczyny : ja skończyłam zarządzanie i marketing:) ale nie pracuje w tym kierunku.:) Mam swój knajpkę:D i też sporo zarabiam(ale nie tyle co mężuś), pozatym świetnie gotuję.

Gość ALLEEE JAZDA I TO POLSKA
WITAM I ZAPRASZAM DO REJESTRACJI,BO NAPRAWDĘ WARTO! Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248

Gość gretalllllllllllllia
Po prawie możesz zarabiać więcej niż 5 tys., wydaje mi się że lepiej się skupić na jednym konkretnie, a pozostałe dla pasji... Jeśli to prawda, że tyle kierunków studiujesz to niczym tak w rzeczywistości nie zajmujesz się profesjonalnie.. Wszystko dla kolejnego papieru

Gość no i co z tego masz?
a na imie masz Malgorzata :-D

Gość gość triko
Dla mnie cały czas sens ma psychologia, ale pod warunkiem jakichś konkretnych specjalnosci , a takie znalazłem na wyzszej szkole bezpieczenstwa i tam sie wybieram.

Gość gość
ja skończyłam finanse i rachunkowość w Wyższej Szkole Ubezpieczeń w Krakowie www.wsu.pl. akurat ten kierunek bo zawsze lubiłam matematykę jakieś obliczenia i tak dalej. no i zawsze taka praca w finansach wydawała mi się opłacalna. jako specjalność wybrałam sobie Rachunkowość i podatki. ogólnie FiR to dość popularny kierunek ale specjaliści w nim są cały czas poszukiwani.

Gość gość
ja skonczylam architekture na ssw http://www.ssw.sopot.pl/ :) moge wszystkim polecic zarowno sam kierunek jak i uczelnie. Swietnie przygotowuja do zawodu

Gość gość
A ja mam tylko gimnazjum i nie narzekam :)

Gość gość
Lek

Gość gość
Trollówa na pewno zebrała, wg IP, wszystkie kierunki, które zostały ukończone przez internautki z danej miejscowości, i w swojej głupocie myślała że to 1 osoba studiowała na nich wszystkich. Tak to jest, jak byle debil z kompleksami może nas inwigilować bez ograniczeń.

Gość gość
ja skonczylam studium medyczne tutaj www.dental.szczecin.pl wedlug mnie naprawde warto, duzo sie tam nauczylam

Gość gość
a ja skończyłam zawodówkę :D

Gość gość
Ja tylko podstawówkę i nie narzekam mam kasy jak lodu

Gość AneczkazWaw
bankowosc. Polecam, bo mimo że dużo wmagają to praca potem dobrze płatna. Ja zahaczyłam sie w Stefczyku i jak dla mnie jest Ok. Kiero wymagający, ale potrafi nas docenić (premie).

Gość gość
Ja skończyłam studia na http://www.sum.edu.pl/. Fizjoterapia od dawna była moją pasją i wiedziałam że chce pracować w tym zawodzie.