Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jack Daniels Whiskey

95 % to pijacy

Polecane posty

ja piję i pale, ale nie jestem brudasem i szacunek do kobiet też mam 🖐️

Gość wandeckz
tez uwazam ze wiekszosc Polalkow to ochlajtusy a brzuchy jak swinie maja matko jaka masakra oblechy takie

Gość porada za darmo netowa
Nie Twoja sprawa chłopczyku kto się nie myje i co oraz ile wypić lubi! Idź se gruchę zwal to Ci przejdzie, a nie na necie bajzel robisz cioto POlska!

Gość wandeckz
chleja bo nei maja innego pomyslu na zycie ida do roboty i juz w robocie planuja co wypija zenujace to ejst

Gość beqt
podobnie jak sos, nie pije, nie pale, kobiety brak. wniosek: baby lubią pijakow, palaczy ;)🖐️

Gość miisiiulka
wystarczy spojrzec z a okno mlodziez chleje piwsko, na plazy faceci z brzuchalami chlaja piwsko oblechy i prymitywy fuj

Gość ALLEEE JAZDA I TO POLSKA
WITAM I ZAPRASZAM DO REJESTRACJI,BO NAPRAWDĘ WARTO! Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248

Gość ruscy są gorsi
pod tym względem

"Bo każdy pijak to złodziej" ;) Pje, palę, mam dwie kobiety. I nie mam czasu na "zapuszczenie" brzucha :) A brudny byc nie mogę, bo nie miałbym żadnej kobiety, :) :) :)