Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaapomocyyyy!!!!

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp:

Polecane posty

Gość olgaapomocyyyy!!!!

Mam problem i potrzebuję porady kogoś bardziej doświadczonego. Podczas gry wstępnej dotykałam penisa mojego chłopaka i był on mokry tak ze rękę miałam mokrą. Póżniej tą samą ręką założyłam mu prezerwatywę, czy przez to że ten płyn znajdował się na zewnętrznej stonie są szanse na zapłodnienie... ?? Miałam dni płodne. P.S. wiem że to było nieodpowiedzialne.

Gość tak jestes w ciazy

Gość olgaapomocyyyy!!!!
dzięki

no ja tego nie rozumiem, jak jest się na tyle dorosłym żeby się pieprzyć to trzeba być i na tyle dorosłym, żeby w razie co urodzić i wychować. sex-tak, dziecko- nie:O:O:O?

o rany jaka ty twardogłowa jesteś. po pierwsze skad wiesz ile ona ma lat. po drugie dziewucha sie zabezpieczyła, a nei ajk niektóre pieprzą sie bez gumy i dziwione. czasem sie może zdarzyć "wypadek" przy pracy tego typu...

Gość olgaaaapomocyyy!!!
Mam 20 lat, ale masz rację zachowałam się ja 13.

ja juz jestem w takim wieku ze nei zwracam uwagi na takie bzdety. ale jak byłam nastolatką to takie jazdy strasznie mnie schizowały. wiec dla swietego spokoju weź ten fucking postinor crawier, halo:D

mam kontakt z kilkoma osobami, od jakiegos czasu nic sie tam nie dzieje, a szkoda. fajnie było.można pomyśleć o reaktywacji. powiedz powiedz powiedz kim tam byłes:*:*:*

Gość olgaaaapomocyyy!!!
no mnie bardzo ta sytuacja zeschozowała... dlatego tu piszę...

Aaaaaaruś:* cześc kochany, myślałam ostatnio o Tobie jak zdrówko? ja mam twoje gg, zaraz wyśle Ci moje:) nie byłeś przedtem przez duże C? tak mi sie kojaży...

Nie jestem jakimś moherem, który uważa ze seks dopiero po ślubie. Ale myślę, że współżycie powinno się zaczynać wtedy, kiedy w razie wpadki możesz zapewnić dziecku jakieś warunki życia, jakąś przyszłość. dlatego powiedziałam o 13 latkach, które jeszcze siedzą w podstawówce, dzieci rodzą dzieci. 20 latek może dać dziecku przyszłość, prawda? a skoro tak niech się kocha, ale w razie czego niech po prostu nie będzie to przykład : seks-tak, dziecko- nie.

Gość olgaaaapomocyyy!!!
najgorsze jest to że ja mam takie samo zdanie i to mnie najbardziej dołuję i sprawia że chcę się zapaść pod ziemię...

Gość tralalalalala....
olgapomocy no istnieje prawdopodobienstwo zajscia w ciaze ale jest tak plemnik zyje 7 dni w ciele kobiety ale poza jej cialem nieprzezydlugo wiec te pleminiki mogly juz obumrzec a napewno bardzo oslably zanim nalozylas mu prezerwatywe wiec maaale prawdopodobienstwo ciazy :):)

Gość olgaaaapomocyyy!!!
że istnieją jeszcze tacy ludzie jak Ty... dzięki wielkie za konkretne info;)

Gość Kafeterianka20
powiedziała Ci to, co chciałaś usłyszeć:P ale to prawda:P

Gość tralalalalala....
nie ma za co :) rozumiem ciebie dobrze :) ale nierozumiem wypowiedzi wczesniejszych innych osob... sama lubie seks bo to jest nieziemnska przyjemnosc ale nie che miec jeszcze dzieci... czy to takie trudne do zrozumienia? oczywiscie jakbym wpadla nieplanowala to bym urodzila to dziecko i pokochala nie rozpaczalabym.. ale mam odmawiac sobie przyjemnosci bo co bo ciaza??? nie che miec dzieci i staram sie aby tak zostalo.. wpsolzyje z facetem juz ladne 4 lata i umiemy sie zabezpieczyc wiec prosz enie wciskac kitu o 13 ktore nie wiedza co to jest prezerwatywa..

Gość olgaaaapomocyyy!!!
napisałam tu żeby ktoś ma własnie tak napisał, bo jak sie czasami tak zaczyna myśleć to się różne dziwne rzeczy zaczynają wyobrażać ;p