Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypiertalać mi stąd

nietypowy kobiecy problem

Polecane posty

Gość wypiertalać mi stąd

zaczne od poczatku. otoz mam problem z pecherzem bez przerwy chce mi sie siusiu. najbardziej męczące jest to w nocy bo sie przebudzam ana drugi dzien chodze zakołowana. ale do rzeczy- moi rodzice mają pokoj kolo lazienki wiec gdy w nocy wstaje aby oddac mocz to oni sie przebudzaja i potem maja do mnie pretensje ze ich budze. tak jest od 2 lat. zeby miec znimi swiety spokoj za kazdym razem jak sie budze w nocy bo chce mi sie siusiu to mam kolo lozka kubek no i tam oddaje mocz. jest to kubek z kuchni, w ktorym na ogół pijemy herbate (biore go zeby rodzice mysleli ze w nocy mam cos do picia a inny pojemnik odpada bo sie domysla). nastepnie dokladnie myje ten kubek w goracej wodzie ale nie jestem w stanie go upilnowac caly dzien i teraz moje pytanie czy jak go porządnie wyszoruje to tam zostana jeszcze jakies bakterie? nie chce w domu nikogo zarazic

Gość wypiertalać mi stąd
?????

Gość wypiertalać mi stąd
Czasem, jak najdzie mnie taka fantazja, to stawiam ten kubek na chodniku po drugiej stronie ulicy, wdrapuję się na dach i próbuję go stamtąd napełnić w godzinach szczytu :classic_cool: