Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaałaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiii

MEGA PROBLEM ZESTROJEM KĄPIELOWYM - DUŻY BIUST

Polecane posty

Witam, własnie szukam stroju kąpielowego i bardzo podoba mi się taki bez zadnychramiaczek zapinany z tyłu lub bezramiaczek z jedynie tylko na szyję . Biust - 75D - co o tym myślicie .? myslałam jeszcze, zeby kupic wkładki sylikonowe pod ten stanik ..proszę, doradźcie coś - do dziś wieczora musze zamówic, zeby przyszedł do wtorku .. =|

Gość ruwert
MEGA PROBLEM? ty chyba nie wiesz co znaczy miec problem

Gość naddinn
kup wiazany na szyi albo na ramiaczkach. takie zapinane tylko z tyłu sa dla drobnych piersi. jesli masz duze to ci sie wyleja i nie bedzie to korzystnie wygladac. czasem trzeba zrezygnowac z czegos co nam sie podoba i kupic to w czym dobrze wygladamy :)

Gość jeśli masz jędrne cyce
i nie lubisz grać w siatkówkę, bierz śmiało ;)

dla mnie obecnie to JEST jednak problem .! jeden z tych strojow, ktore mi sie podobaja jestwiazany na szyji, ale od środka . co o tym myślicie dla rozmiaru 75D .?

Gość ertvreter
czy na pewno masz 75D?? jesli masz dobrze dobrany biustonosz to moge polecic balkonetke i lobby biusciastych - tam jest opisanych wiele strojow kapielowych. Jesli nie wiesz o co mi chodzi z dobrym dobraniem stanika - wejdz tu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4542179

Gość Kladiakk532
lepiej nie kupuj wiązanych na szyi, bo jeśli masz duży biust, będzie bolała cię szyja. Ja jestem zakochana w nowych kostiumach Kris Line, rzuć okiem, na bank ci się spodobają http://www.krisline.com/category,sort,28.html

Zdecydowanie na ramiączka bądź na szyje. Są fajne jednoczęściowe z tym paseczkiem przez brzuch, myśle że to fajnie będzie wyglądało przy dużym biuście.

Gość prawiczek15
pokać cyce coś ci dobierzemy :classic_cool:

Gość jaki tam duzy
w stosunku do mnie masz maly biust - ja nosze 70 G nie ubralabym takiego stanika osobiscie przez wzglad na podtrzymanie dobre ( ciezki biust ) takie ramiaczko przez szyje by mi sie wbijalo pewnie w szyje. kup sobie stoj firmy FREYA mozna trafic dosc tanio po promocjach - idealne stroje na duze biusty i ladnie podtrzymuja .