Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała_czekolada

wesle pod palami

Polecane posty

Co myślicie o tym, żeby zorganizować wesele pod palmami ??? Bo mnie się taka opcja bardzo podoba. Tylko niestety przyznam się szczerze, że jeśli miałabym decydować się na to, żeby urządzić takie wesele zupełnie nie wiem od czego zacząć;/ może wy macie jakieś pomysły??? A może któraś z was już miała takie wesele powiedzmy trochę egzotyczne i podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami ??

Ślub pod palmami? Niezły pomysł, ale wydaje mi się, że coś takiego chyba ciężko jest zorganizować. No ale jakby się dało, to myślę, że jest to naprawdę niezła opcja, znacznie wykraczając poza ustalone w Polsce kanony. Fajnie jest zorganizować coś innego - na pewno para młoda byłaby zadowolona, a i goście mile zaskoczeni ty, że zaprasza się ich na egzotyczną zabawę pod palmami.

Gość pod palmami za granicą?
bo jeśli tak, to są specjalistyczne firmy (i biura podrózy też), które organizują takie wesela za odpowiednią opłatą oczywiście.

nie wiem czy mowisz o Polsce czy o zagranicy. ja chcialam sie chajtac na Cyprze i zabrac ze soba ok 10 osob, ale jak policzylismy koszty to wyszlo ok 40tys :( wiec jednak zdecydowalismy sie na wesele w Polsce i wydamy mniej. jesli nie chcesz typowego wesela, to mysle, ze ciekawa opcja jest zorganizowanie czegos np. w ogrodzie. albo gdzies nad morzem, w lokalu przy plazy. jesli nie masz do tego glowy to wynajmij konsultanta, bo do takich "zadan specjalnych" oni sa najlepsi:)