Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala-ewka19

co zrobić??

Polecane posty

Witam. Chciałabym przedstawić wam po krótce moja sytuację, abyście napisali co mam zrobić. Jestem nastolatką i ciągle siedze w domu , wychodze tylko do kościoła i do sklepu, kiedys miałam znajomych ale wiecie poznajdowały sobie chłopaków i dziewczyny i jakoś sie odemnie odwróciły, nie chodze na imprezy bo wiecie jak to jest być samej na imprezie, już nie wiem co mam robić, czuje że coś mi umyka, a chce zaznaczyć że mieszkam na wsi wiec nie bardzo mam gdzie wychodzić i pokazywać się sama, prosze o radę... P.s. powstrzymajcie się od głupich komentarzy

Idź sama na imprezę,To przecież nic złego.Przełam się a napewno poznasz innych znajomych a może chłopaka?

Gość podsumujmy to wreszcie
to trudne, ja też mieszkałam na wsi i całe dni spędzałam w domu,nie ma gdzie wyjść, w mieście można iść do kina bo dużo ludzi chodzi w pojedynkę lub powłuczyć się po sklepach a na wsi nuda, jeśli nie ma się znajomych, nie wiem co ci radzić, może uprawiaj sport, rower, biegi, poznaj kogoś nowego z twojej okolicy, może przez internet

Na pewno nie wszyscy Twoi znajomi kogoś mają, a nawet jeśli to co stoi na przeszkodzie, żebyś gdzieś wyszła? Poza tym na imprezach łatwiej nawiązuje się nowe znajomości. Musisz się przełamać bo będziesz się czuła coraz gorzej.