Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

YoungMinetMaster20

PILNIE!!!

Polecane posty

Mam na imie Kuba, 20 lat, bochnia, to obok krk, pilnie poszukuje pani w wieku 30-45 w celu intymnych zbliżeń, jestem przystojnym długodystansowcem i przy tym mistrzem minety, ktury chetnie nauczy się wielu nowych tajników miłosci, ogloszenie jest w 100% prawdziwe, jestem silny, wysportowany, i mam straszliwą ochotę na taką dojżałą kobietę, marze o namiętnych dlugich i dzikich chwilach we dwoje, u ciebie? u mnie? w samochodzie? w plenerze? zaproponuj, odpowiem na każdą wiadomosć jezeli tylko nie jest to żart jakiegoś gówniarza GG 24951173, marze o zlizywaniu soków z twojej dojżałej muszelki, chce slyszec twoje krzyki rozkoszy i widziec tą dzikosc w twoich oczach gdy nasze ciała się krzyżują, potrafie być szybki i hardkorowy jak i powolny i delikatny, napisz do mnie na GG 24951173 napisz dokladnie i ze szczegółami co chcialabys ze mną zrobić, opisz najskrytsze fantazje, nie krępuj się bo ja nie posiadam zachamowań jezeli chodzi o kobiety, nawet jezeli jestem niedostepny na gg to pisz, odpisze jak wejde a jestem minimum raz dziennie, nie czekaj pisz teraz, preferuje zarówno seks z zabezpieczeniem jak i bez, umiem wstrzymywać erekcję a z gumą to czuje sie jakbym lizał lizaka przez szybe no ale może byc i seks z gumą, TY USTALASZ CO JAK I GDZIE, JA TO WYKONUJE, ZOSTAN MOJĄ TRESERKĄ, MOJĄ MAMUSIĄ, POTRAFIE ROZPALIC DO CZERWONOSCI NAWET NAJBARDZIEJ OZIĘBŁĄ KOBIETĘ, mimo ze mam malego ale Wariat!!:) czekam na propozycje GG: 24951173

Gość siusiak ....../.
a hiv masz?