Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr dzik

Czy są tu ateiści

Polecane posty

Gość normalny.1979@o2.pl
Siema...

Gość normalny.1979@o2.pl

Gość Brawo dziku
jebłeś tera yntelygęcją 🖐️

e tam ciekawi mnie ilu jest którzy tak na prawdę jest ateistą ale nie w gadaniu tylko w rzeczywistości

che che Mr dzik ja tam idę zjeść kolację do następnego wejścia może coś wymyślicie wspólnie albo wspólnymi siłami albo założysz coś pośredniego

dlaczego od razu ateiści a nie np. agnostycy katolicy uważają agnostyków za ateistów bo nie wierzą w bajeczki pisma świętego

Gość LOK 69
Witam wszystkich , szczególnie obu Panów ;-)

ja nie powiedziałem że jestem chrześcijaninem... pokazałm bezsensowność topiku argument obrażający innych świadczy o twoim ograniczeniu w muzgu, co powoduje brak kreatywności wysil sie troche na jakies argumenty...

pierdzący słoń rozśmieszyłeś mnie mylisz podwórkowy satanizm z ateizmem -widać jak biblie znasz bo nawet tam była wzmianka o ateizmie

o jej, jako agnostyk wiem więcej o chrześcijaniźmie i ateiźmie i sataniźmie niż większość przeciętnych kudzi... ale czy oprócz obrażania coś wymyślisz?? No... czy tłuszcz z tyłka już podszedł pod główny neuron??? :) zgadłem, prawda?

bo dziś mnie ksiądz rozśmieszył jak mówił że w polsce jest 95% katolików skąd ma te dane

no proszę, tym razem "dama" się odezwała... takie teksty to teraz w podstawówkach miedzy dzieciakami można usłyszeć, przynajmniej agnostycy są w większości inteligentni, widocznie ateiści to poprostu leniwce ;)