Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr dzik

Czy są tu ateiści

Polecane posty

Gość semja si insima
a liczą się niewierzący katolicy?

Gość LOK 69
Idę sobie jak żaden z Was się ze mną nie przywitała :-0

Do słoń Wśród katolików też są leniwcy. I wiara czy jej brak nie ma z tym nic wspólnego.

no, to już coś... ty, normalny..... ty tak bardzo musisz chyba odbiegać od społeczeństwa swoją odmiennością i nieumiejętnością połączona z bezradnością, że chcesz choć przez chwilkę poczuć się normalny, choćby w wirtualnym świecie, gdzie wszystkie grube krowy bez powodzenia chwalą się jakie to one nie są piękne, ściskając ze szczęścia udko z kurczaka... i to jest własnie rozbudowane obrażanie kogoś, a nie proste 2-3 słowa..

chyba te dane ma bo jeszcze ja nie wypisałem się z kościoła a tylko statystycznie tam widnieje

akurat wiara czy niewiara nie swiadczy o inteligencji. poza tym - kiedy ktos przedstawia siebie w superlatywach to znaczy, ze taki nie jest, więc juz przestań strugać nowego, lepszego Protagorasa z Abdery:O

Dzik- może on mówił tylko o katolikach zarejestrowanych. Ja na szczęście z kościoła nie muszę się wypisywać bo pochodzę z rodziny ateistycznej i chrztu nie miałam.

o i tu bedę ripostował... o ile wierzący są wierzącymi, bo tak kazali rodzice, o tyle agnostycy muszą naprawdę wiedzieć kim są i dlaczego właśnie są jacy są, a to wymaga znacznie większego pokładu wiedzy... oczywiście, debil również może wiedzę przyswoić, tylko że potrwa to lata..

Mi się wydaje, że za katolika uważa się osobę, która miała tylko chrzest-bo w tym momencie do kk już należysz. A czy z komunią i bierzmowaniem jest tak samo to nie wiem. Ale jak kiedyś chodziłam do szkoły to słyszałam, że parę osób nie zostało dopuszczonych do komunii i bierzmowania.

ja bierzmowania nie miałem z własnego wyboru nie mam nic do innych religi poglądów tylko proszę o kościół nie narzucajcie się tak samo świadkowie jehowy

Gość LOK 69
Normalny gdzie Tuli ?

Dzik, mam pytanie. Czy kk też się narzuca? Jestem zaskoczona, bo mi z kk nigdy nikt się nie narzucał. A ze świadków jehowy-często

Dopisuje się. Myślę, że ochrzczonych ludzi w Polsce naprawdę może być około 90%. Apostazja jest zbyt uciążliwa do przeprowadzenia, więc dużo ateistów, czy wyznawców czegoś innego niż katolicyzm ciągle pozostaje w rejestrach kościelnych. Ja i mój facet jesteśmy najlepszym przykładem ;/

LOK 69 dobre pytanie niewiem trochę mnie nie było moje życie ostatnio wyglądało jak tor motokrosowy... Raz na szczycie raz na kredycie ....

Gość LOK 69
Ona też tutaj nie bywa już od dłuższego czasu . To żyjesz dość intensywnie. Chodź na topik "Trzeba wypić kawe"

Gość a co miała kwiatki zrywać
i hooj wam do tego:D