Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaa1990rrrrrrrrrrrrrrrrr

chłopak ze mna zerwal po 4 latach baycia razem smutno mi.........

Polecane posty

jest mi tak strasznie smutno :( kochałam go , nigdy nie zdradziłam a on mi dzisiaj oznajmił ze mnie nie kocha (chociaż jeszcze parę dni temu zapewniał jak bardzo mnie kocha ) i ze chce wyjechać za granicę a ja go ograniczam bo go nie chce puscic samego na pół roku (powiedział mi że mnie nie zabierze bo będę kula u nogi i jakby coś mi nie wyszło to będzie musiał mnie utrzymywać...

uppp

Gość poszukuję pracy
ło ta młoda znajdziesz nową miłość:)

Gość poskromienie włośnicy
fakt, nie kocha cię, trudno, odpuść sobie

ale ja z nim byłam przez 4 lata z nim dorastałam , zawsze u mnie był , razem spedzilismy szmat czasu ja juz nigdy nie ułożę sobie życia :(

Gość asasasasasaa
gówno nas obchodzisz smarkulo i te twoje załosne problemy

Gość poszukuję pracy
za dzieciaka to taka ulotna miłość dużo osób to przeżywa bo jesli sie jest w zwiazku od 16roku zycia zazwyczaj pozniej nie wychodzi, glowa do góry

znając go za parę dni będzie chciał wrócić ale to chyba naprawdę koniec jakby mnie kochał nie mówiłby mi takich rzeczy prawda ? jeju ale ja nie chcę żeby on wyjeżdżał :(

my nigdy ze sobą nie zerwaliśmy nawet na tydzień :(

kto mi teraz zrobi minetke i przeczysci anuska:(

ale to nie sa żałosne problemy, mi się rujnuje cały świat w ogóle jestem jakąś nieudacznićą nie zdałam matury , nie mogę znaleźć pracy , matka się do mnie nie odzywa , chłopak rzucił nic tylko ze sobą skończyć

Najpierw poka fote, może przejdziesz wstępne kwalifikacje to wtedy zostanę twoim pocieszycielem

Gość poszukuję pracy
ja tez jestem załamana, nie mam pracy nie mam pieniędzy nie mam gdzie mieszkać nic nie mam ale zyje!! tak przy okazji szukam taniego pokoju we wrocławiu ;)

Zachowujecie się jak idioci. bagatelizujecie problemy innych, bo sa młodzi. Przypominam, że Wy też mieliscie kiedyś naście lat. tez mieliscie swoje problemy, i zapewne oczekiwaliscie pomocy, a nie tego ze ktos nazwie Was gwoniarzem albo smarkula i kaze spadac. Na tym forum szacunek mają tylko osoby ktore sa po 25 roku zycia. Chocbys pisał człowieku madrze jak papiez, to i tak jesli przynasz sie ze mnasz nascie lat to jestes spalony, bo zwyzywają cie 'najmądrzejsi'. Kazdy ma swoją tragedię. Jesli dla mnie największą tragedią jest to że mi zdechła rybka to mam się nie przejmowac bo inni mają gorzej ? Dla mnie to zadne pocieszenie.