Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmanGO

rachunki z ery problem erainternet

Polecane posty

Gość mmanGO

witam;) mam abonament w erze jakos 65 zl, oplaty za erainternet sa naliczane poza abonamentem. kiedys tego nie wiedzialam i przyszedl mi duzy rachunek za internet w telefonie i od tamtej pory juz go nie uzywam. jednak kolejny raz przyszedl mi rachunek za erainternet mimo ze w ogole z niego nie korzystam! i tym razem powaznie, bo 70 zł za sam internet! na wykazie jest to rozpisane, ze niby korzystalam z internetu np. od 14.00 do 01.30 w nocy bez przerwy. wiec cos nie halo. ktos tak juz mial? mam zamiar to zglosic

Gość panna senesowa
Era internet to dziadostwo

Gość Pewnie jakiś program
Się łączył z internetem. Ale z drugiej strony w erze masz internet za pięć złotych w abonamencie za internet w telefonie bez limitu a w tak taku za dziewięć. Dlaczego sobie tego nie aktywujesz? Masz tak dużo pieniędzy? :D

Mój telefon wieki temu sam się łączył, nabiło mi 500 zł (!!) łączył się co minutę od nowa. Napisałam reklamację zaznaczając, że chyba nikt by nie łączył się co minutę, tylko korzystał dłużej ;) Przyjęli :)

Gość mmanGO
@pewnie jakis program przeciez napisalam, ze rachunki sie wziely nie wiadomo skad, ze nie korzystam. to logiczne, ze wykupilabym pakiet gdybym chciala korzystac z neta. @bellabellabe mam nadzieje, ze mnie tez przyjma. no przynajmniej teraz wiem, ze nie tylko mnie sie to przytrafilo. a dowiedzialas sie z jakich to przyczyn bylo, czy tak zwyczajnie sprawa sie wtedy zakonczyla?

Nie dowiedziałam się, albo mój telefon się zaciął, albo im internet (to były początki netu - wap - w telefonach, więc obie wersje były prawdopodobne. Później się to nie działo, więc obstawiam że jednak nie telefon - z tym że uważałam baaardzo na to, co w nim wciskam ;)