Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paradzcie prosze!!!!

malediwy czy karaiby??

Polecane posty

postanowilismy wziac slub na plazy w tropikach w styczniu przyszlego roku, ale nie wiem na co sie zdecydowac!! myslalam o hawajach ale chyba odpadna ze wzgledu na odleglosc, malediwy sa piekne ale wiele osob pisze na forum ze nudne, na karaibah bylam ale nie mialabym nic przeciwko poleciec jeszcze raz. Macie jakies doswiadczenia w tej kwestii? co polecacie?

Mały wiejski kościółek , na polskiej wsi. Ty ubrana w przasna kiecke, wianek z mleczy na głowie. W reku bukiet z polnych kwiatów. Boso.

pytalam powaznie, skoro nie potraficie pomoc to proponuje zajac sie innym tematem

Gość Zrozpaczony Gargamello
A czemuż te Karaiby za daleko? Wsiadasz w samolot i jesteś szybciej niż pociągiem na Mazurach :) A ofert takiego wyjazdu jest od groma: http://CaribbeanII.notlong.com także jeśli się boisz Malediwów choć trochę, to jedź kolejny raz na Karaiby i żyj szczęśliwie z tą drógą połówką pomarańczy!

Gość Pani Bovary
a gdzie bylas na Karaibach?

dzieki gargamello, pisalam ze hawaje za daleko, nie karaiby:) Karaiby sa w calkiem przyzwoitej odlaeglosci, zainteresowalam sie malediwami bo wygladaj zupelnie inaczej niz karaiby, te domki na wodzie robia wrazenie, tyle ze oprocz lezenia na plazy niewiele jest tam do roboty!obejscie dookola wyspy na ktorej byli znajomi (na malediwach ) zajmowalo 7 minut!! to mnie troche przeraza!

bylam na kubie i kajmanach,

Gość jak wam się poszczęści
to traficie na tsunami i nie będzie nudno

bardzo zabawne z tym tsunami, widze ze poczucie humoru na kafe zawsze gora! pytalam ludzi z bardziej rozwinietymi polkulami mozowymi.. nikt nie pomoze, nikt ie byl, nikt nie slyszal?

Gość Pani Bovary
To jedz do Meksyku! zaraz znajde TObie wątek co trzeba miec za papiery zeby wziasc tam slub. Tam nudzic sie nie bedziesz, jest bezpiecznie, hotele sa mega wypasione i piekne plaze, kolor morza....no sama wiesz ;)

przyznam ze o meksyku nie pomyslalam < dzieki za propozycje, juz szperam po internecie :)

Gość kto gdzie Ty mieszkasz
skoro Hawaje sa za daleko, ale Karaiby nie? z Polski to wlasciwie jeden czort, jak juz sie przeleci atlantyk:o

jeden czort?? a sprawdzilas mape? chyba nie do konca ta sama odleglosc..... nie mieszkam w polsce

Gość Pani Bovary
http://tnij.org/hq03 tu masz wątek :) Polecam Playa del Carmen, stamtad jest blisko do Tulum - piekna plaza, do Xcaret - park wodny, mozna jechac do Chichen Itza. Jest tam tez polskie biuro podrózy z super Polakami, ktorzy na pewno pomoga. Ja bylam sama i mi bardzo pomogli wiec pewnie Tobie w razie pytan tez. Jak chcesz to dam TObie namiary.

Chciałabym ujechać wąsatego meksykanina :classic_cool:

Gość dupeczka ;)
na Hawaje nie leci sie przez Atlantyk -to wyspy na Pacyfiku:O z drugiej str. globu

glupim podszywom dziekujemy

dupeczko:) widac niektorym karaiby czy hawaje to jedno i to samo w koncu plaza to plaza:) pani bovary! dzieki wielkie!! juz czytam

Gość Pani Bovary
NA Kubie byla :)

Gość Pani Bovary
Wiem, ze na DOmonikanie tez sluby sa popularne, ale tam poza hotelem niewiele jest do robienia i nie jest to tak ciekawy turystycznie i historycznie kraj. A cywilizacja Majów naprawde byla ciekawa ;)

Gość Travello
Ja polecam wyspy Touamotu. Polinezja francuska. Drogo? Daleko? W końcu masz kasę i możliwości. Czy tak?;)

Gość Pani Bovary
Kiedys ogladalam na travel film o Polinezji - fakt pieknie ze az dech zapiera, to pewnie raj, ale przeciez tam mozna leciec i leciec i pol urlopu zleci w samolocie :)

polinezja francuska hmhmm moje marzenie:) ale za daleko, mam tylko dwa tygodnie urlopu i chce go jak najlepiej wykorzystac a nie spedzic w samolocie:) ale propozycja ciekawa