Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobić...........

Mam okazję wyjechać nad morze do pracy ale nie wiem czy warto

Polecane posty

Na miesiąc do Gdańska,praca 5 h dziennie,1400 zł.Niemało,ale sporo wydam na jedzenie,na przejazd,muszę kupić przed wyjazdem parę rzeczy itp.W dodatku nie wiem co miałabym robić przez pozostały czas.No i wyjechałabym sama,niemal na drugi koniec kraju.Plusy są takie,że nie byłam jeszcze nad morzem,a to prawie jak wakacje no i jakaś odmiana od siedzenia w domu.Ale dobija mnie to,ze sama...Jak myślicie,jechać czy nie??

No nocleg za darmo,bo praca polega na sprzątaniu w pensjonacie i tam sie nocuje,nie wiem jeszcze jakie są warunki,w sumie moze w jakiejś norze :O Ale to nie jest najważniejsze.Właściwie jakbym miała tam jechać z kimś to nawet bym sie nie zastanawiała,ale jak sama to mam mnóstwo wątpliwości..

ja bym pojechała. Poznasz tam ludzi. warto. 1400 to całkiem fajna sumka , jesli bedziesz miała za darmo mieszkanie. To znaczy, że tylko na jedzenie musisz wydac? Sama bym pojechała.

Jak mi napiszesz, że jedzenie bedizesz miała za friko, to zupełnie warto!

Myslałam, że jest łasuchem i mysli o dodatkowym jedzeniu, a skąd mogłam wiedziec, że nie bedzie miała podstawowego zarełka w pakiecie pracowniczym?

Na siebie wyda na jedzenie z 300 złotych. reszta dla niej no i gratis morze!

Pomijając lody, rybki z patelenek, frytki , inne smakołyki. jak sobie ustali jadełko to spoko!

Nigdy nie byłam nad morzem,więc sie cieszę,ale jestem osobą trudno nawiązującą kontakty i tak sobie myślę,że może będę tam siedziała całe dnie sama po pracy i nawet nie będę miała z kim iść nad to morze... :O

Gość ja też się zastanawiam
ja bym jechała !!!!!!! A jak znalazłaś tą pracę ?

Przez net. A jak będzie okropnie??Wydam tyle kasy i wrócę po 2 dniach??Poza tym sprzątanie...

Gość ja też się zastanawiam
5 h dziennie to nie jest duzo ! Ja bym sie ani chwili nie zastanawiala, tylko jechala :D

Gość a jestes pewna ze to uczciwa
oferta. bo znajoma tez miala propozycje sprzatania pensjonatu na 8 h dziennie i pokoj owszem dostala nawet niezly ale 8h to ona nie pracowala a 12. I jak sie buntowala na poczatku to jej powiedzieli ze teraz robi nadgodziny tylko przez 3 dni bo czekaja na druga dziewczyne. Przyjechala druga i co? I zapierdaly dalej po 12h i nici z ogladania morza (nawet niedziela byla pracujaca) Po tygodniu kolezanka wyjechala bez kasy bo zrezygnowala z pracy. Nie chce cie straszyc ale lepiej upewnij sie bys zle na tym nie wyszla

Gość akunamatata
wez mnie ze sobą :D:D nie bd się razem nudzic ;p zarobisz trochę kasy + odpoczniesz nad morzem, którego jeszcze nie widziałas :): jej jakbym chciała dostać taką pracę :) podaj str na której szukałas

Ja nie wybrzydzam,po prostu boję się jechać sama tak daleko na miesiąc...Nie wiem czy to jest pewna oferta,zgadałam sie z jedna dziewczyną na forum.Nie mam jak sie upewnić.Ja sie właśnie boje tego,ze dojadę tam,wydam 100 zł na dojazd i sie okaże,że jest cos inaczej albo wcale już mnie nie potrzebują.Z tym,ze to umowa zlecenie,więc nie wiem czy by wykorzystywali.... Albo co jak im nie będę odpowiadała?Nigdy nie sprzątałam zarobkowo,nie wiem czy sie nadam

Gość fajfusska
to biorąc pod uwagę tylko jedzenie i bilety w tą i z powrotem to jedząc skromnie zarobisz w porywach 1000-1100 zł. Niby się opłaca ;)

No ja nie jestem odważna,wiem o tym.I jestem pesymistką.Ale żal mi zmarnować taka okazję,bo właściwie nic na tymn ie stracę,a mogę tylko zyskać.Poza tym już mnie szlag trafia w domu i wiem,ze matka by mnie sie chetnie pozbyła przynajmniej na jakis czas :O Idealnie mi sie ta okazja nadarzyła,a ja nadal sie waham.Najgorsze jest to,ze sierpień za parę dni,musiałabym jechać chyba w weekend wiec nie mam za dużo czasu do zastanowienia

Gość fajfusska
no i 5h? i fakt że jesteś nad morzem? ja robię 8h dziennie i mam 900zł a mam wykształcenie wyższe :O

No jestem nad morzem,ale sama....To nie wiem czy tak świetnie.Jak pisałam,moze będę siedzieć sama w pokoju po pracy...

Gość gość
Bardzo wygodne domki rodzinne, letniskowe oczywiście mają w chomiczowkaleba.pl. Wychodzisz z domku i masz od razu zadaszony taras z pełnym wyposażeniem, żeby dłużej posiedzieć. Kuchnia jest wyposażona, niedaleko duże sale zabaw lub otwarty plac zabaw, a nawet fajne animacje się zdarzają od czasu do czasu.