Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golden flower

Cuchnące czopy w migdałach

Polecane posty

Gość golden flower

Mam strasznie śmierdzące czopy w migdałach, przez co bardzo śmierdzi mi z buzi :( czy ktoś też tak ma? Wyduszam/wyciągam je palcami ale wciąż tworzą się nowe :/

Matko, idź czym prędzej do lekarza- laryngologa. Jak będziesz sam wyciskał może dojść do zakażenia a wtedy to nie będzie tylko problem migdałków. powodzenia

Ja też mam te białe kulki od bardzo dawna, ale dopiero teraz zaczęłam sie tym interesować gdyz zaczęło mi strasznie brzydko smierdzieć z buzi :/ Sporo osób pisze, ze je wyciska, a ja nie moge ile bym tam nie grzebała to to cholerstwo nie chce wyjsc dopiero po jakims czasie samo wychodzi. Poszłam z tym do laryngologa prywatnie zapłaciłam 70 zł i dowiedziałam sie ze są to resztki jedzenia oraz naskórka które rozkładaja sie w kryptach na migdałkach i dlatego to tak smierdzi. Laryngolog poleciła mi płukać gardło pół szkl wody 2 łyżeczki wody utlenionej i 3 krople gencjany 3 razy dzinnie. A jeżeli to nadal bedzie mi przeszkadzało to po prostu wyciąc migdały, i chyba sie zdecyduje jednak to zrobic bo ile mozna chodzic z fioletowym językiem :/