Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina2666!!

ściema.Po proszę o pomoc farmaceutkę lub kmobiete co sie zna na lekach

Polecane posty

Gość Nina2666!!

Moja przyjaciola wrabia swojego byłego no taki mi sie zdaje...ale nie mam jeszcze pewnosci..Ostatnio łykała jakies leki.Nazwy mi nic nie mowia!!!!a teraz nagle zrobila test ciazowy i jest w ciazy niby ze swoim byly,ale oni nie sa juz 3 miesiace!!!!Czy jest mozliwe po lekach dodatki test ciazowy???bo mi tu smierdzi

Gość Nina2666!!
i głupio mi isc do lekarza i spytac

Gość ffdfdgfgg
Wrabia go mim zdaniem. Ale należy sprawdzić, jeśli jest w ciąży, czy na pewno z nim, czy z innym jakimś kolesiem z który mogła się puścić. Znam przypadek jak gościówa wrobiła swojego faceta w dziecko (zerwali a ona puściła się z gościem na dyskotece) a on się z nią zszedł (dla dobra dziecka). Na szczęście, sprawa się rypła po jakimś czasie, gdy ta larwa po pijaku przyznała się koleżance o tym a ta poinformowała jej faceta o tym incydencie. Dla pewności jak jest w ciąży radzę po urodzeniu zrobić test DNA na ojcostwo.

Gość Nina2666!!
ja tez tak uważam tylko np ja slyszałam ze leki tez daja odczyn pozytywny tylko jakie??bo bym przeszukala jej apteczke!!!bo mam dostep do tego

Gość ffdfdgfgg
Wiesz, ale jeśli nawet oszuka test ciążowy a nie będzie w ciąży, to i tak się wyda przecież. Owszem - są leki, które mają wpływ na test. Jednego nie ukryje jednak: miesiączki ;)