Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnquA

Dlaczego jestem sama;(((?

Polecane posty

Gość AnquA

Może ktoś z was ma ten sam problem? Mam wspaniałych przyjaciół i grono dobrych znajomych, skończyłam studia, pracuję i ogólnie jestem szczęśliwą i zadowoloną z życia osobą, jednak to szczęście mam do wszystkiego innego tylko nie do mężczyzn i coraz częściej się nad tym zastanawiam. Dlaczego mam takiego pecha? Mam 28 lat, podobno nic mi nie brakuję;) nie stronię od ludzi, jestem otwarta, często wychodzę i wyjeżdżam na weekendy, ale nie mam się do kogo przytulić i zaczyna mnie to smucić;(

Gość Rozmowywptoku
Bo masz nierowno pod kopułą rubasku

Gość sosobonko
bo jesteś samolubna feministką !

Gość Rozmowywptoku
Pewnie jej piorun skrzywił myślenie, że zakłada na tym forum kolejny gowniany temacik

Hejka:) nie przejmuj sie tymi gł..mi wypowiedziamia. Rozumiem CIe i to doskonale , ja mam podobnie. 27 lat i nic ..... czuje , jak życie mi uicieka między palcami .....

Gość partyjniak2010
porzuć feminizm, zostań kobietą !

Gość Rozmowywptoku
Stachu z monopolowego ona ma nawet zarośnieta dziurę dla smoka

Gość akkkkks
zgadzam sie z poprzedniczką, idioci!!!

Gość akkkkks
nie ma sprawy ;)

Gość czipsioreks43
A dlaczego czekasz i nic nie robisz ? facet sam nie przyjdize to jzu nie te czasy ze sie rzucaja jak na swieze buleczki teraz sa wybredni i coraz mniej tych wartosciowych .Wychodz na mioasto spaceruj po parkach po starowce centrach handlowych tak dajesz swobie potencjalne sznase.bo siedizenie prosto z pracy do domu jest malo efektowne, spotykanie sie ze znajomymi mila rozrywka owszem ale ja kstala ekipa tez nic sie nei trafi,masz wolny czas wykozysztaj go ! DZIALAJ W TERENIE

Gość kwiczoł z kwikolandu
no wlasnie w czym???

Gość samotny on on on
Nie przejmij sie Anqa..Znajzdiesz zswoja polowke..potzrebujesz czasu..ja np.nie mam zadnejnkobiety..ostania dala mi kosza...bo nie jestem smodzielny..(ujmijmy inaczej)nie mam pieniedzy.....a jestem przystojny,milyuczuciowy,ehh......a mimo wszytsko mam inny problem..sama widzisz..:(Oddalbym wszystko swojej ale nie staxc mnie na dziewczyne....nie mam motywacji i brak mi ambicji przez ta Polske..jest mi rwnie ciezko..ale mam inny problem:(Stracilem wsszytk.a mialem dobra prace..jak na moje mozliosci i rzucole ja dla swojej Eks bez wzgledy na to jakie beda z tego konsekwnecje poznije..i sprawdzilo sie...horropr sie ziscikl..nie ma juz narezczonej..jestem sam..i jest mi smutno.conajmniej