evelinka11 0 Napisano Lipiec 28, 2010 chciałabym się dowiedzieć w którym tygodniu zaczyna rosnąc brzuch i czy od razu jak rośnie to staje się twardy czy jak.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola8888 0 Napisano Lipiec 28, 2010 trudno powiedziec :) u mnie do 20tc nie bylo śladu brzucha, kolezanka dopiero w 6mies miala taki troszkę a u innych w 3mies juz widac, anatomia :) kazda inna, i twardy u mnie nie byl na poczatku dopiero teraz (22tc) twardawy sie robi troszeczkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddeer Napisano Lipiec 29, 2010 Ja praktycznie do 5-tego miesiąca nie miałam brzucha...tylko takie delikatne zaokrąglenie...dopiero od 6-tego zaczął szybko rosnąć. Myslę jednak, że to dlatego iż była to moja pierwsza ciąża, a dziecko urodziło się malutkie : 2500g/50 cm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Lipiec 29, 2010 u mnie już w 10tc ludzie zauważali, a koniecznie chciałam ukryć. Teraz mam 20tc i brzuch jak koleżanka w 7 miesiącu. Przytyłam tylko 2kg, dziecko waży w normie, więc nie wiem od czego to zależy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Lipiec 29, 2010 roznie to bywa:) moze sie zaokraglac brzusio juz ok 12tc a moze wywalic nawet w 7 miesiacu lub 8smym;) kwestia indywidualna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach