Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostraAdama.

bratowa umawia się przez internet:(

Polecane posty

Gość siostraAdama.

Hej. Opisze syt. najkrócej jak sie da. A więc. Wczoraj z nudów weszłam na czat pokój mężowie/żony oraz 30 , przeglądam sobie kamerki i w pewnym momencie oczom nie wierze ....widze moją bratową pod dość prowokującym nickiem. Szok! Ubrana jak dziwka, eksponowała swoje prawie nagie cycki do kam. Myślałam, ze padne trupem jak ją zonaczyłam ale to dopiero początek. Postanowiłam podszyc sie pod faceta i ją zagadac. Na odp nie czekałam długo, zaczęła rozmowe i to dosc odwaznie. Pisała wprost, ze jej mąż pracuje za granicą, ona ma duze potrzeby i w związku z tym szuka dyskretnego kochanka do niezobowiązujących spotkań, głównie w jej domu. Kur***a, o mało nie spadłam z krzesła! Mój brat ciężko zapier***a za granicą by zapewnic tej szmacie zycie na poziomie(wybudował dom, co roku jadą na wczasy za granicę ), praktycznie on wszystko utrzymuje łącznie z nią, bo nigdzie nie pracuje a tu TAKI NUMER!!! Nie moge przestac o tym myslec, zapisałam całą ta rozmowe, w sumie sama nie wiem po co, bo nie wiem czy bym sie odwazyła powiedziec o tym bratu, ale jest mi cholernie ciężko na sumieniu. Poradzcie, co robic? Udawac, że wszystko jest ok?

Ja bym podszyła się pod faceta jeszcze raz, umówiła z nią i przyszła na umówione spotkanie. A potem rzuciła wydrukowaną rozmowę i jej zdjęcia z kamerki i powiedziała, że o wszystkim wiesz. Powinno ją to przestraszyć. Bratu może lepiej nie mów.

Gość siostraAdama.
kurde, bała bym się powiedziec bratu bo pewnie rozpetała by sie niezła wojna. Głupia sytuacja jak nie wiem

Gość siostraAdama.
staszek spod monopolowego Twoj brat tez pewnie dupczy inne Hmmm wątpie, ale gdyby nawet to kuzwa nie pokazuje swojej gęby gdzies na czatach

Gość siostraAdama.
Levviatan Levviatan@tlen.pl'; powiedzieć bratu bo po co ma na nim żerować no masz racje, żeruje na nim jak mucha na gównie, nierób pieprzony

Gość kedlaw
spotkaj się z bratową i powiedz całą prawdę o tym jak podszyłaś się pod faceta.Bratu nic nie mów.

Gość siostraAdama.
Wszystkie nicki są zajęte Ja bym podszyła się pod faceta jeszcze raz, umówiła z nią i przyszła na umówione spotkanie. A potem rzuciła wydrukowaną rozmowę i jej zdjęcia z kamerki i powiedziała, że o wszystkim wiesz. Powinno ją to przestraszyć. Bratu może lepiej nie mów. Wiesz, ona po paru zdaniach chciała bym jej "wysłał" swoje zdjęcie twarzy i ten tego ... i ja poprostu sie rozłączyłam bo co jej miałam wysłac??? potem jak lezałam w łóżku to wpadłam na pomysł, ze mogłąm wysłac zdjecie swojego brata. Ciekawe jak ona by zareagowała?

Gość siostraAdama.
łeb mi pęka od myslenia o tej sprawie. A ta niczego nie swiadoma zadzwoniła do mnie dzisiaj czy nie wybrała bym sie z nią na rundke po sklepach. Wykreciłam sie kiepskim samopoczuciem.

Gość fanael75@wp.pl
Dokładnie - nie narażaj brata na to. Samo dokończ tę całą aferę i doprowadź do zakończenia. DObrym wyjściem jest instalacja jakiegoś keyloggera na Jej komputerze. Pogadaj z jakimś znajomym informatykiem by zrobił Jej jakiegoś szpiega ;)

Gość siostraAdama.
No niby tak, tylko, ze ona chciała równiez numer tel i proponowała, ze jak cos to ona moze dzwonic bo ma słuzbowy tel buuhahahahahaha! Ja spanikowałam, bo ok fote jakas moze i bym skołowała ale co z tel????

Wyslij ta rozmowe i wez ejej fotki z kamerki i wyslij do brata mailem z innego konta albo na adres domowy i nie pisz ze to ty. Sam rozwiaze ta sytuacje a ty nie bedziesz musiala byc po niczyjej stronie wtedy ew. wspierac brata.

Gość siostraAdama.
fanael75@wp.pl z tym szpiegiem to niezły pomysł, ale jak dostac w ręce jej komp? Czy to mozna jakos na odległośc zainstalowac?

Gość siostraAdama.
czarna_06 Wyslij ta rozmowe i wez ejej fotki z kamerki i wyslij do brata mailem z innego konta albo na adres domowy i nie pisz ze to ty. Sam rozwiaze ta sytuacje a ty nie bedziesz musiala byc po niczyjej stronie wtedy ew. wspierac brata. Kurde, fajnie sie mówi, ale ja bym sobie chyba do konca życia nie wybaczyła, ze się przyczyniłam do rozpadu małżeństwa, bo zapewne by tak było. Cięzki orzech do zgryzienia, naprawde. Jakos tak cięzko mi na sumieniu

Gość siostraAdama.
Czy ona jest takim bezmózgowcem, by pokazywac gębe w kamerce i pisac takie swiństwa? Przeciez równie dobrze ktos inny z rodziny/znajomych mógłby ją przyuwazyc. Poluje na nią własnie teraz na tym czacie, ale póki co jej nie ma. Moze sie juz umówiła z jakims jebaka:(

TY sie przyczyniles do rozpadu malzenstwa?????????? To w takim razie CO ona zrobila?> moze je ratuje w ten sposob?? Twoj brat ma pewnie juz rogi jak Polska cala, a jak bedziesz zwlekac to bedzie mial jak cala Rosja. Wez sie w garsc, to twoj brat, nie bez potrzeby to zobaczylas, tak mialo byc. Twoj brat pracuje za granica, sam w obcym kraju a ona sie puszcza za jego kase. Lepiej bedzie mu samemu, a pewnie zjdzie nowa kobiete ktora bedzie umiala trzymac ci...pe w majtkach. Twoj brat jest teraz jeleniem, nie daj jej byc gora.

Gość a jjaaaa
Oczywiście że powiedzieć .. Nie wyobrażam sobie że przemilczysz tę sprawę .. Tylko zbierz jakieś dowody na potwierdzenie tego co będziesz mówiła Przecież to Twój brat a nie jakiś tam znajomy itd ..

Gość miła sąsiadeczka
Może brata jakimś syfem zarazić.

Gość siostraAdama.
a jjaaaa Oczywiście że powiedzieć .. Nie wyobrażam sobie że przemilczysz tę sprawę .. Tylko zbierz jakieś dowody na potwierdzenie tego co będziesz mówiła Przecież to Twój brat a nie jakiś tam znajomy itd .. no mam zapisana tę rozmowe, zdjęcia tez zrobiłam, wszystko pięknie ładnie szło dopóki nie zagadała o fotach i nr. telefonu. Zabrakło mi pomysłu jak dalej działac i sie rozłonczyłam, ale powiem szczerze, ze mam ochote jej "skopac" dupsko i to jeszcze zanim brat przyjedzie, a to ma nastąpic za 2 tyg i mają juz zaplanowany wyjazd na wakacje.

Gość siostraAdama.
chce jej utrzec nosa, ale brak mi pomysłu jak to zrobic, a niechce wtajemniczac osób trzecich, wszystko sie rozchodzi o ten durny telefon, głosu przeciez nie zmienie na zawołanie na męski:/

Jak ja znajdziesz to napisz, ze cos was rozlaczylo, poszukaj jakiegos kolesia chocby na facebooku czy nk. ale nie z waszego miasta coby nie bylo potem ze go zna. Telefon powiedz ze nie chcesz podawac narazie, bo wolisz ja poogladac i niech zatanczy dla ciebie itp. jakies pierdoly i zapisuj, zapisuj, zapisuj zbieraj dowody. Wyslij bratu, najlepiej jak jest jeszcze za granica, bo jakos sie przygotuje do tego, a na miejscu jeszcze by ja w szale zabil i w pierdlu wakacje spedzi. Ale musisz go powiadomic koniecznie, to jest TWOJ OBOWIAZEK>

Telefon - napisz, ze glos i rozmowy cie nie podniecaja, wolisz patrzec itd. tak sie wykrec od tego telefonu.

Gość siostraAdama.
dobrze mówisz:) dobrze, ze nie mają jeszcze dzieci, ta mysl pcha mnie do przodu, bo jak by było dziecko to za cholere bym sie nie odwazyła poinformowac brata czy to osobiscie czy anonimowo

Gość siostraAdama.
czarna_06 wiesz, ona raczej nie bawi sie w wirtualne romansowanie, pisze konkretnie, ze szuka kochanka w realu, prosi o foto i tel a jak sie jej spodoba to chce sie umówic na spotkanie

No to pisz jak najszybciej, bo zrobi sobie dzieciaka na boku, bratu wmowi ze to jego i bedzie tyral na ku...rwe i cudzego dzieciaka. Ale im szybciej to zalatwisz tym lepiej, dla niego i dla ciebie bo bedziesz sie z tym meczyc. Wyslij mu, on zdecyduje co z tym zrobic.

No ok, ale to w razie gdyby cie wyhaczyla znowu i zagadala to taka wymowke mozesz strzelic. Ja bym na Twoi miejsu napisala do brata, ze wiesz ze to jego zona i masz dowody, wyslac rozmwe i fotki i napisac na jakim czacie kiedy i o ktorej to bylo. Reszte sam juz sobie dopisze. Absolutnie nie mysl, ze to TY rozbijasz to malzenstwo, ona juz dawno to zrobila, ty tylko zdejmiesz okulary twojemu bratu, bo poki co on pewnie nawet nie wie co sie swieci. Skoro taka byla odwazna w rozmowie, to pewnie nie pierwszy raz tam byla.

Gość siostraAdama.
wiesz co zrobie? nie mam chyba na tyle odwagi by poinformowac brata , ale napisze mu anonimowo na nk, ze jego żona umawia sie sie na spotkania z czata, ze ma kamerke i jak chce sie przekonac to niech sobie ją przyfiluje, dam mu namiary na pokoje i na nicka. Mysle, ze go to zaciekawi, ma tam dostep do internetu wiec jesli zechce, to sie sam przekona na własne oczy.

Napisz mu, ze jeszcze jesli chce to niech poda ci maila ze niby go nie znasz i ejsli interesuja go dowody juz teraz to mu wyslesz. Wiesz, ona sie moze nie pojawic teraz przez dluzszy czas a on sie zamartwi czekaniem i sprawdzaniem non stop czata, a jej nie bedzie to stwierdzi ze ktos go wali w bambuko. Niestety, znalazlas ja to musisz go pwoiadomic, a jak juz napiszesz mu ze sie umawia na czatach, to dowody tez mu pokaz co ci szkodzi.